• Kambale Per Femra

  Kambale per femra me qafe te gjate, model super i vecante. Material lekure dhe llastiku. Vijne ne ngjyre te zeze dhe e logo "Fendi", "Dior" dhe "Valentino". Komode dhe shume praktike per ne perditshmeri. Numrat ne gjendje: 36 - 40.

 • Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur si ne foto. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur me fjongo ne pjesen e pasme. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Kanë veti termostatike. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Kanë veti termostatike. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Rezistente ndaj ujit, është një avantazh i madh i këtij modeli. Vjen ne ngjyren e zeze. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Cante Per Femra

  Cante supi per femra me nje rrip te gjate. Material lekure, dizajn i thjeshte ne ngjyre te zeze me detaje gold. Praktike per perditshmeri dhe shume e kombinueshme me cdo stil.

 • Cante Per Femra

  Cante supi per femra me nje rrip te gjate. Material lekure, dizajn i thjeshte ne ngjyre te zeze me detaje silver. Praktike per perditshmeri dhe shume e kombinueshme me cdo stil.

 • Cante Per Femra

  Cante dore per femra. Material lekure, shume stil dhe fine, e pershtatshme per ne perditshmeri ose evente. Me rrip dore ne forme zinxhiri gold. Vjen ne ngjyra shume te kombinueshme: e zeze, bezhe, te kuqe dhe jeshile.

 • Cante Per Femra

  Cante dore per femra, e cila eshte e pajisur dhe me nje rrip te gjate. Material lekure, dizajn i thjeshte ne ngjyre te zeze me detaje gold. Praktike per perditshmeri dhe shume e kombinueshme me cdo stil.

 • Cante Per Femra

  Cante supi per femra. Material lekure, shume stil dhe fine, te pershtatshme per ne perditshmeri. Vjen ne ngjyren e zeze, bezhe dhe jeshile.