• Drite Me Solar 40 W

  Drite me solar, Dizenjuar kryesisht per ndricimin e rrugeve gjate nates apo ambienteve te medha si kopesht, park, oborr, Paisur me panele diellore te cilat konvertojne energjine diellore ne energji elektrike duke mundesuar ne kete menyre ndricimin me kursim te energjise, Me sensore qe ndjejne levizjen deri ne distancat: 8-12 m, Mbulim i ndricimit ne shkallen 120 grade, Temperatura e ngjyrave: 6000K ~ 6200K, Kapacitet i baterise: 12000 mAh, Fuqia: 40 W

 • Drite Me Solar 80 W

  Drite me solar, Dizenjuar kryesisht per ndricimin e rrugeve gjate nates apo ambienteve te medha si kopesht, park, oborr, Paisur me panele diellore te cilat konvertojne energjine diellore ne energji elektrike duke mundesuar ne kete menyre ndricimin me kursim te energjise, Me sensore qe ndjejne levizjen deri ne distancat: 8-12 m, Mbulim i ndricimit ne shkallen 120 grade, Temperatura e ngjyrave: 6000K ~ 6200K, Kapacitet i baterise: 12000 mAh, Fuqia: 80 W

 • Zorre Uji

  Zorre Uji, Ofron zgjidhjen e duhur per shume aktivitete ne shtepi, ideale per larjen e makinave dhe motocikletave, kafeshve shtepiake apo perdorim per ujitje ne kopesht, tarraca, lulishte e te tjera, Cilesi e larte dhe teper praktike, Ndertuar nga materiale te qendruedhme dhe teper rezistente, Gjatesia: 30 m.

 • Zorre Uji

  Zorre Uji, Ofron zgjidhjen e duhur per shume aktivitete ne shtepi, ideale per larjen e makinave dhe motocikletave apo perdorim per ujitje ne kopesht, tarraca, lulishte e te tjera, Cilesi e larte dhe teper praktike, Gjatesia: 22.5 m.

 • Zorre Uji

  Zorre Uji, Ofron zgjidhjen e duhur per shume aktivitete ne shtepi, ideale per larjen e makinave dhe motocikletave apo perdorim per ujitje ne kopesht, tarraca, lulishte e te tjera, Cilesi e larte dhe teper praktike, Gjatesia: 25 m.

 • Rul Per Lyerje

  Rul per lyerje, Kaq praktik ne perdorim, Mund ta mbushni lehtesisht me boje dhe me pas te lyeni cdo siperfaqe te mundshme si: murin, apo pergjate dritareve dhe dyerve, Mund ta perdorni per ore te tera, Menyra me e lehte per te lyer dhe pa bere pis!

 • Furce Per Pastrim

  Furce e fuqishme per pastrim, Dizenjuar per te perballuar cdo sfide pastrimi si: pllaka, vaska, lavamane, mobilje apo edhe rrotat e papastra te makines, Me bisht qe zgjatet deri ne 4 m per te arritur edhe zonat me te veshtira, Me 3 koka te ndryshme per pastrim efikas, Rrotullim: 300 rpm, Per siperfaqe qe shkelqejne nga pastertia!

 • Perde Mizash

  Perde kaq e vecante, Dizenjuar per te penguar: mushkonjat dhe mizat e ndryshme qe te hyjne ne ambinentin ku po qendroni, Me ngjitje magnetike cka e ben te mbyllet automatikisht, Lejon kalimin e lehte per ju apo edhe kafshet shtepiake, Teper e thjeshte edhe per ta vendour kudo qe deshironi.

 • Glob Me Magnet

  Nje glob kaq i vecante me harten e botes, Paisur me nje baze te harkuar me magnet e cila e ben ate te qendroje pezull ne ajer duke krijuar ne kete menyre iluzionin e gravitetitetit, Me drite Led qe ndricon ne erresire me nje efekt te bukur vizual, Kombinim i përsosur i teknologjisë dhe artit, Rrotullohet ne menyre automatike, Ideal qe femijet te mesojne pozicionin gjeografik te cdo vendi apo edhe si nje dekor mjaft i bukur ne shtepi apo zyra!

 • Glob Me Magnet

  Nje glob kaq i vecante me harten e botes, Paisur me nje baze me magnet e cila e ben ate te qendroje pezull ne ajer duke krijuar ne kete menyre iluzionin e gravitetitetit, Me drite Led qe ndricon ne erresire me nje efekt te bukur vizual, Kombinim i përsosur i teknologjisë dhe artit, Rrotullohet ne menyre automatike, Ideal qe femijet te mesojne pozicionin gjeografik te cdo vendi apo edhe si nje dekor mjaft i bukur ne shtepi apo zyra!