Detaje

Bags & Handbags

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:54:20

  Cante Per Femra

  Cante dore per femra, perbehet nga nje material i mrekullueshem, shume stil dhe i pershtatshem per ne perditshmeri apo raste te ndryshme. Vjen se bashku me nje rrip te gjate me ane te se cilit mund t'a mbani ne sup. E disponueshme ne ngjyre roze.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:53:39

  Cante Per Femra

  Cante supi per femra, perbehet prej lekure cilesore, vjen me nje zinxhir te gjate ngjyre gold.Teper praktike ne perditshmeri dhe gjate mbremjeve.E kombinueshme me cdo stil veshjeje.E disponueshme ne ngjyre te kuqe, kafe dhe mente.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:53:08

  Cante Per Femra

  Cante dore per femra, perbehet nga nje material i mrekullueshem, shume stil dhe i pershtatshem per ne perditshmeri apo raste te ndryshme. Vjen se bashku me rripin e gjate me ane te se cilit mund t'a mbani ne sup. E disponueshme ne ngjyre te zeze dhe te kuqe.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:52:53

  Cante Per Femra

  Cante dore per femra, perbehet nga nje material i mrekullueshem, shume stil dhe i pershtatshem per ne perditshmeri apo raste te ndryshme. Vjen se bashku me nje zinxhir te gjate gold me ane te se cilit mund t'a mbani ne sup. E disponueshme ne ngjyre portokalli dhe roze.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:52:30

  Cante Per Femra

  Cante dore per femra, Material lekure, shume stil dhe fine, e pershtatshme per ne perditshmeri. Vjen me nje rrip te gjate te cilin mund ta vendosni ose hiqni sipas deshires.Te disponueshme ne ngjyre jeshile, bezhe, te kuqe, kafe, roze dhe te zeze.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:52:10

  Cante Per Femra

  Cante supi per femra, Material lekure cilesore, e pershtatshme per ne perditshmeri dhe e kombinueshme me cdo veshje. Vjen ne ngjyre: te zeze, kafe, jeshile te erret dhe puder.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:51:46

  Cante Per Femra

  Cante supi per femra, e pajisur me rrip te gjate. Material lekure, dizajn i thjeshte dhe teper i kombinueshem me cdo stil. Vjen ne ngjyre te zeze.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:51:06

  Cante Brezi Per Femra

  Cante brezi per femra Tommy Jeans, kaq e bukur dhe moderne, e cila kombinohet teper lehtesisht me cdo veshje tuajen.

 • Avatar

  3,590.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:50:44

  Cante Per Femra

  Cante supi per femra Chanel. Material lekure, teper cilesore me rrip te gjate. Shume stil dhe fine, e pershtatshme per ne perditshmeri dhe jo vetem.Gjendje ne ngjyre: te zeze

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Bags & Handbags 02/11/2022 09:49:57

  Cante Brezi

  Cante brezi unisex per femra dhe meshkuj Eastpak, kaq e bukur vjen me nje dizajn teper praktik dhe te kombinueshem me cdo veshje tuajen ne perditshmeri.Te disponueshme ngjyrat ne foto.