• Pishine Per Femije Sirene

  Pishine per femije sirene, me dizenjo kaq te bukur, vjen me 2 unaza ne forme rrethore prej materiali teper cilesor e rezistent ndaj diellit.Perfekte per tu argetuar gjate diteve te nxehta te veres.Lartesia e pishines: 28cm

 • Pishine Per Femije Me Dinozaur

  Pishine per femije me dizajn dinozauri, teper terheqese per femijet, zgjidhja perfekte per te argetuar te vegjlit tuaj pergjate diteve te nxehta te veres.Permasat: 120 cm Diametri: 47inch E pershtatshme per femije te moshes 6 vjec+

 • Pishine Per Femije

  Pishine me dizenjo kaq te bukur, vjen me tre unaza dhe imazhe te gjallesave te botes nenujore; Kapaciteti i ujit qe mund te toleroje eshte 101 liter; E pajisur me valvula te shkarkimit të ujit; Me permasa: 1,22 m x 25 cm

 • Termus Per Ushqime

  Termus praktik per ushqime, per tu marr me vete kudo ne organizimet tuaja si: plazh, kamping, piknik apo kudo tjeter, Perfekte per te mbajtur te ftohta ushqimet dhe pjet tuaja, Siguron performance ftohje deri ne 14 ore, Kapaciteti: 22.5L, paisur me nje doreze ergonomike per lehtesi transporti dhe kapak me mbyllje hermetike. Qe ta keni gjithmone me vete ne udhetimet tuaja!

 • Pishine Per Femije

  Pishine per femije, vjen me forme katrore dhe dizanj teper te vecante te botes nenujore.Perfekte per tu argetuar gjate diteve te nxehta te veres.Dimensionet: 1.59m x 1.59m x 50cm Per moshen 3+vjec

 • Pishine Per Femije

  Pishine Intex per argetimin pafund te vogelusheve tuaj, ne forme katrore me dizanj te bukur, Ideale per ta vendosur ne cdo ambient dhe freskuar gjate diteve te nxehta, Dimensionet: 86 x 86 x 25 cm. Per moshen 1-3vjec.

 • Komardare Per Femije

  Komardare per femije, per tu argetuar gjate diteve te nxehta te vitit.Vjen ne forme rrethore me koke krokodili, teper terheqese per femijet.Per moshen 3-6vjec.Permasat: 71 x 56cm

 • Komardare Per Femije

  Komardare per femije, per tu argetuar pafund pergjate diteve te nxehta te veres.Vjen ne forme aeroplani ne ngjyre te kuqe, prej materiali teper cilesor e rezistent ndaj diellit. Per moshen 3-6 vjec Permasat: 1.19m x 1.14m

 • SYZE PLAZHI INTEX E ZEZE DHE GRI PLUS 10 VJEC

  SYZE PLAZHI INTEX E ZEZE DHE GRI PLUS 10 VJEC

 • AQUA KEPUCE ME GJETHE JESHILE NR 42-43

  AQUA KEPUCE ME GJETHE JESHILE NR 42-43