• Fustan eventesh

  Fustan i gjate , cope e fresket e dizenjuar me ngjyra te celta me vija . Pjesa e siperme e stiluar me jake ne forme V , dekoruar me gure .

 • Fustan eventesh

  Fustan i pershtatshem per moshat 15-20 vjec . Pjesa e siperme e punuar me tyl ngjyre jeshil e erret . Rripi i brezit (llastik) i pershtatshem per madhesi te ndyshme te belit .

 • Fustan

  Fustan i gjate i fresket , copa e derdhur , ngjyrat verore te pershtatshme per stinen .

 • Fustan

  Fustan i fresket veror , copa antialergjike , ngjyre jeshile e nderthurur me motive te dekoruara (pjese te copes) .

 • Fustan

  Fustan trecereksh roze , (tyl roze i punuar me lule) .

 • Fustan

  Fustan i pershtatshem per tu veshur ne perditshmeri , copa trikotazh (antialergjike) me vija .

 • Fustan eventesh

  Fustan i gjate , i pershtatshem per masa te ndryshme trupore , i rekomandueshem per masat e medha duke mbuluar shendetin , copa me ujra e nderthurur me nje aksesore veror (rrip) i lidhur ne mes.

 • Fustan

  I bardhe ,stiluar me aksesore ngjyre floriri ne pjesen e perparme te kraharorit , gjatesia shkon deri tek kyci i kembes , i care ne pjesen e pasme te kembes. Fustan i pershtatshem per evenimente .

 • Paliceta Per Femra

  Paliceta te shkurtra per femra, Dizanj i bukur lulesh, Verore dhe stil, Ne ngjyrat: te kuqe, te zeza, te verdha dhe gri, Masa: S-XL.

 • Fustan Per Femra

  Fustan per femra, Dizanj i bukur me pala, Veror dhe stil, ne ngjyrat: i verdhe dhe blu, Masa: S-XL.