• Celularë Samsung Galaxy A03 S 64GB

  Smartphone Samsung Galaxy A03 S (4 / 64GB). Kombinon estetikën e dizajnit me ngjyrat klasike. Kurbat e rafinuara e bëjnë atë komod për ta mbajtur në dorë dhe ofrojnë navigim të lehtë në ekran. Vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 11. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 8W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core. Përfitoni rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore me 3 lente 13MP + 2MP + 2MP që bën fotografi të qarta si kristali si ditën ashtu edhe natën. Me Kamerën e përparme 5 MP dhe Live Focus, është e thjeshtë që të bëni selfie të mrekullueshme që ju theksojnë juve më shumë dhe sfondin më pak. Performance e larte ne te luajturit lojra te ndryshme. Sensori i shenjës së gishtave i integruar në butonin e energjisë, ju lejon të hyni në telefonin tuaj me një lëvizje të thjesht. Me 4 GB RAM dhe 64 GB kapacitete ruajtje ROM. Dimensionet: 164.3mm x 76mm x 9.1mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A03 S 32GB

  Smartphone Samsung Galaxy A03 S (3 / 32GB). Kombinon estetikën e dizajnit me ngjyrat klasike. Kurbat e rafinuara e bëjnë atë komod për ta mbajtur në dorë dhe ofrojnë navigim të lehtë në ekran. Vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 11. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 8W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core. Përfitoni rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore me 3 lente 13MP + 2MP + 2MP që bën fotografi të qarta si kristali si ditën ashtu edhe natën. Me Kamerën e përparme 5 MP dhe Live Focus, është e thjeshtë që të bëni selfie të mrekullueshme që ju theksojnë juve më shumë dhe sfondin më pak. Performance e larte ne te luajturit lojra te ndryshme. Sensori i shenjës së gishtave i integruar në butonin e energjisë, ju lejon të hyni në telefonin tuaj me një lëvizje të thjesht. Me 3 GB RAM dhe 32 GB kapacitete ruajtje ROM. Dimensionet: 164.3mm x 76mm x 9.1mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A52 128GB

  Smartphone Samsung Galaxy A52 (6 / 128GB). Kombinon estetikën e dizajnit me ngjyrat klasike. Kurbat e rafinuara e bëjnë atë komod për ta mbajtur në dorë dhe ofrojnë navigim të lehtë në ekran. Vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (1080 x 2400 pixels). Me sistem operativ Android 11. Ushqehet nga nje bateri 4500 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 25W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core. Përfitoni rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore me 4 lente 64MP + 12MP + 5MP + 5MP që bën fotografi të qarta si kristali si ditën ashtu edhe natën. Me Kamerën e përparme 32 MP dhe Live Focus, është e thjeshtë që të bëni selfie të mrekullueshme që ju theksojnë juve më shumë dhe sfondin më pak. Rezistent ndaj ujt dhe pluhurave deri ne 1 meter thellesi per 30 minuta. Performance e larte ne te luajturit lojra te ndryshme. Me 6 GB RAM dhe 128 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se karikimit: Type C. Dimensionet: 159.9 x 75.1 x 8.4 mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A22 64GB

  Smartphone Samsung Galaxy A22 (4 / 64GB). Kombinon estetikën e dizajnit me ngjyrat klasike. Kurbat e rafinuara e bëjnë atë komod për ta mbajtur në dorë dhe ofrojnë navigim të lehtë në ekran. Vjen me ekran me madhesi 6.6 inch me rezolucion HD+ (1080 x 2400 pixels). Me sistem operativ Android 11. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 15W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core. Përfitoni rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore me 3 lente 48MP + 5MP + 2MP që bën fotografi të qarta si kristali si ditën ashtu edhe natën. Me Kamerën e përparme 8 MP dhe Live Focus, është e thjeshtë që të bëni selfie të mrekullueshme që ju theksojnë juve më shumë dhe sfondin më pak. Sensor per njohjen e shenjes se gishtit ne pjesen anesore te pajisjes. Performance e larte ne te luajturit lojra te ndryshme. Me rrjetin 5G te integruar Me 4 GB RAM dhe 64 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se karikimit: Type C. Dimensionet: 167.2 x 76.4 x 9 mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A02S 64GB

  Smartphone Samsung Galaxy A02S (4 / 64GB). Kombinon estetikën e dizajnit me ngjyrat klasike. Kurbat e rafinuara e bëjnë atë komod për ta mbajtur në dorë dhe ofrojnë navigim të lehtë në ekran. Vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 10. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 15W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core. Përfitoni rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore me 3 lente 13MP + 2MP +2MP që nxjerr fotografi të qarta si kristali si ditën ashtu edhe natën. Me Kamerën e përparme 5 MP dhe Live Focus, është e thjeshtë që të bëni selfie të mrekullueshme që ju theksojnë juve më shumë dhe sfondin më pak. Me 4 GB RAM dhe 64 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se karikimit: Type C. Dimensionet: 164.2 x 75.9 x 9.1 mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A12 128GB

  Smartphone Samsung Galaxy A12 (4 / 128GB). Nje nga modelet me te reja, vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 10. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 15W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core, kamera kryesore me kater lente, 48MP + 5MP + 2MP + 2MP, kamera selfie 8MP, sensori per njohjen e shenjes se gishtit ne pjesen anesore te pajisjes dhe performanca e larte ne perdorim te perditshem. Me 4 GB RAM dhe 128 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se krikimit: Type C. Dimensionet: 164 x 75.8 x 8.9 mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A12 64GB

  Smartphone Samsung Galaxy A12 (4 / 64GB). Nje nga modelet me te reja, vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 10. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 15W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core, kamera kryesore me kater lente, 48MP + 5MP + 2MP + 2MP, kamera selfie 8MP, sensori per njohjen e shenjes se gishtit ne pjesen anesore te pajisjes dhe performanca e larte ne perdorim te perditshem. Me 4 GB RAM dhe 64 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se krikimit: Type C. Dimensionet: 164 x 75.8 x 8.9 mm.

 • Celularë Samsung Galaxy A12 32GB

  Smartphone Samsung Galaxy A12 (3 / 32GB). Nje nga modelet me te reja, vjen me ekran me madhesi 6.5 inch me rezolucion HD+ (720 x 1600 pixels). Me sistem operativ Android 10. Ushqehet nga nje bateri 5000 mAh e pajisur me teknologjine e karikimit te shpejte 15W, e cila zgjat pergjate gjithe dites dhe nates. Disa nga karakteristikat e tjera kryesore të këtij aparati celular janë: procesori Octa-core, kamera kryesore me kater lente, 48MP + 5MP + 2MP + 2MP, kamera selfie 8MP, sensori per njohjen e shenjes se gishtit ne pjesen anesore te pajisjes dhe performanca e larte ne perdorim te perditshem. Me 3 GB RAM dhe 32 GB kapacitete ruajtje ROM. Tipi i fishes se krikimit: Type C. Dimensionet: 164 x 75.8 x 8.9 mm.

 • Kase Celulari per IPhone 12 Pro Max

  Mbroni celularin tuaj IPhone 12 Pro Max me kete kase te mrekullueshme. Dizajn me linja gold qe vjen ne disa ngjyra te ndryshme si: lejla, e verdhe, blu e erret, e kuqe, jeshile/mente. Kjo kase ofron mbrojtje perfekte per telefonin tuaj ndaj cdo gervishtjeje.

 • Kase Celulari per IPhone 12 Pro

  Mbroni celularin tuaj IPhone 12 Pro me kete kase te mrekullueshme. Dizajn me linja gold qe vjen ne disa ngjyra te ndryshme si: lejla, e verdhe, blu e erret, e kuqe, jeshile/mente, portokalli, e zeze, gold. Kjo kase ofron mbrojtje perfekte per telefonin tuaj ndaj cdo gervishtjeje.