• Glob Me Harte

  Glob me harten e botes qe rrotullohet, Inkurajon fëmijët kureshtarë të eksplorojnë dhe te mesojne shtetet dhe qytete e botes, Madhesia 20 cm.

 • Mbajtese Aksesore Zyre

  Mbajtese kaq e vecante dhe e domosdoshme per lapsat, stilolapsat, shenime apo mjete te tjera, Kaq praktike per te vendosur rregull ne tavolinat tuaja te punes, Dizanj elegant ne forme rrjete ngjyre e zeze per me shume modernitet.

 • Mbajtese Stilolapsash

  Mbajtese kaq e vecante dhe e domosdoshme per lapsat, stilolapsat apo mjete te tjera, Kaq praktike per te vendosur rregull ne tavolinat tuaja te punes, Dizanj elegant ne forme rrjete per me shume modernitet. Ne ngjyrat: e zeze dhe e bardhe.

 • Set Zyre

  Mbani zyrën tuaj të organizuar me këtë komplet aksesor të zyrës me pesë pjesë: Mbajtese per dosjet, mbajtese letrash, mbajtës shenimesh, mabjtese stilolapsash dhe mabjtese kapesesh, Ndërtimi i saj në rrjetë metalike ne ngjyre te zeze siguron qëndrueshmëri dhe një pamje moderne per zyren tuaj.

 • Mbajtese Stilolapsash

  Mbajtese kaq e vecante dhe e domosdoshme per lapsat, stilolapsat apo mjete te tjera, Kaq praktike per te vendosur rregull ne tavolinat tuaja te punes, Dizanj elegant dhe terheqes, Ndertuar nga materiale eco-miqesore.

 • Mbajtese Stilolapsash

  Mbajtese kaq e vecante dhe e domosdoshme per lapsat, stilolapsat apo mjete te tjera, Kaq praktike per te vendosur rregull ne tavolinat tuaja te punes, Dizanj elegant dhe terheqes, Ndertuar nga materiale eco-miqesore.

 • Mbajtese Stilolapsash

  Mbajtese kaq e vecante dhe e domosdoshme per lapsat, stilolapsat apo mjete te tjera, Kaq praktike per te vendosur rregull ne tavolinat tuaja te punes, Dizanj elegant dhe terheqes, Ndertuar nga materiale eco-miqesore.

 • Shtrydhese Tubeti

  Nje pajisje ideale qe ju ndihmon ne shtrydhjen e pastave, ngjitese apo cdo lloj produkti tjeter qe vjen ne formen e nje tubeti, Ndertuar nga materiale rezistente, E lehte per tu perdorur nga te gjithe.

 • Makine Llogaritese

  Makine Llogaritese Gaona, Modeli: DS-111-12, E pershtashme per tu perdorur kudo nga te gjithe, Me ekran te madh, Mund te beni te gjitha llogaritjet e mundshme ne menyren me te lehte, Me ekran te madh , Funksionon me bateri.

 • Makine Llogaritese

  Makine Llogaritese, Modeli: AD-2168, E pershtashme per tu perdorur kudo nga te gjithe, Me ekran te madh, Mund te beni llogaritjet ne menyren me te lehte, Me ekran te madh , Funksionon me bateri.