• Mbrojtese kendi per bebe

  Mbrojtese kendi per bebe; Seti me 10 mbrojtese per kendet qe bebet tuaja te mos vriten; Material shkume, e papershkueshme nga uji, e ashper per t'u shqyer, pastrohet lehte dhe kur hiqet nuk le shenje; Jane produkti ideal per te ndihmuar prindërit të ndihen më të sigurt në mbrojtjen dhe kujdesin e foshnjave të tyre nga gunga dhe gërvishtjet e përditshme. .

  890.00  Lekë

 • Loje Snake & Ladders

  Loje Snake & Ladders, nje loje argetuese per te gjitha familjen, nxit zhvillimin e inteligjences,Kaloni ore te tera duke luajtur ne plazh, shtepi apo pushime!

  1490.00  Lekë

 • Loje Domino

  Loja me popullore Domino, Mjaft e bukur dhe argetuese, Vjen ne nje kuti me 28 guret e dominose, Kaloni ore te tera duke luajtur ne plazh, shtepi apo pushime. E pershtatshme per te gjithe familjen!

  1490.00  Lekë

 • Loje Domino

  Loja me popullore Domino, Mjaft e bukur dhe argetuese, Vjen ne nje kuti me 28 guret e dominose, Kaloni ore te tera duke luajtur ne plazh, shtepi apo pushime. E pershtatshme per te gjithe familjen!

  990.00  Lekë

 • Loje Domino

  Loja me popullore Domino, Mjaft e bukur dhe argetuese, Vjen ne nje kuti me 28 guret e dominose, Kaloni ore te tera duke luajtur ne plazh, shtepi apo pushime. E pershtatshme per te gjithe familjen!

  1490.00  Lekë

 • Loje Domino

  Loja me popullore Domino, Mjaft e bukur dhe argetuese, Vjen ne nje kuti me 28 guret e dominose, Kaloni ore te tera duke luajtur ne plazh, shtepi apo pushime. E pershtatshme per te gjithe familjen!

  1390.00  Lekë

 • Kostum Per Femije

  Kostum kaq i bukur per femije, i personazhit te dashur te filmave vizatimor , material cilesor, per moshat: 3-8 vjec!

  1790.00  Lekë

 • Kostum Per Femije

  Kostum kaq i bukur per femije, i personazhit te dashur te filmave vizatimor Iron Man, material cilesor, per moshat: 3-8 vjec!

  1790.00  Lekë

 • Kostum Per Femije

  Kostum kaq i bukur per femije, i personazhit te dashur te filmave vizatimor, material cilesor, per moshat: 3-8 vjec!

  1790.00  Lekë

 • Kostum Per Femije

  Kostum kaq i bukur per femije, i personazhit te dashur te filmave vizatimor Spiderman, material cilesor, per moshat: 3-8 vjec!

  1790.00  Lekë