• Set me 15 Unaza Per Femra

  Set me 15 Unaza per femra. Bere nga material cilesor celik - inoxi qe ruajne ngjyren dhe nuk ndryshken. Dizajne te ndryshme, me gure, me motive apo dhe te thjeshta, te kombinuara mjaft bukur.

 • Cader Shiu

  Nje cader shiu me dizenjo fantastike, praktike dhe shume e bukur. Pervec dizajnit interesant polkadot, cadra gjithashtu ndryshon ngjyren e saj ne moment qe laget nga shiu. Me mbajtese të forta metalike për të lejuar një stabilitet më të madh në erërat e forta. Doreza ergonomike, jo e rrëshqitshme dhe e gomuar me rrip dore lejon mbajtjen e lehtë. Funksioni automatik i hapjes, cka ju mundeson nje hapje dhe mbyllje te lehte te cadres pa shume mundime. Cader shiu e cila ju shpeton prej diteve te zymta me shi. E fortifikuar me 8 brinjë me fije celiku të përforcuar. Kjo veti ju siguron gjate diteve kur shiu eshte i forte dhe shoqerohet gjithashtu dhe me ere. Shume rezistente ndaj eres, shiut, bresherit etj. Hapet dhe mbyllet me lehtesi. E papërshkueshme nga uji dhe ka aftesine te thahet menjëherë.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra ne ngjyre silver dhe gure te shendritshem. Dizajn klasik, teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra ne ngjyre silver dhe gure te shendritshem. Dizajn klasik, teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra ne ngjyre gold dhe gure te shendritshem. Dizajn klasik, teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra ne ngjyre silver dhe gure te shendritshem. Dizajn me 3 ndarje, model shume teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra ne ngjyre silver dhe gure te shendritshem. Dizajn me 3 ndarje, model shume teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra me gure shumengjyresh. Dizajn me 3 ndarje, teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze me gure per femra ne ngjyre gold dhe silver. Dizajn shume i vecante me flutur dhe lule. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.

 • Unaze Per Femra

  Unaze per femra me gure ne ngjyre silver ose me gure shumengjyresh. Dizajn me 3 ndarje, teper fin dhe elegant. Nje aksesor mjaft i kombinueshem me cdo veshje apo aksesor tjeter. Bere nga material cilesore rezistente qe ruajne ngjyren.