• Dyshek Me Ajer

  Dyshek me ajer Intex, Dizajnuar në mënyrë specifike për të siguruar një nivel të pakompromis të stilit, qëndrueshmërisë, rehatise dhe lehtësi. Krijon një sipërfaqe uniforme per te fjetur duke garantuar pushim të mirë kudo që të jeni. Perfekte per perdorim ne shtepi apo kampe apo aktivitet ne natyre, Fryhet per 2 minuta, Lahet dhe pastrohet shume lehte, Madhesia: 1.52 m x 2.03 m x 22 cm

 • Dyshek Me Ajer

  Dyshek me ajer Intex, Dizajnuar në mënyrë specifike për të siguruar një nivel të pakompromis të stilit, qëndrueshmërisë, rehatise dhe lehtësi. Krijon një sipërfaqe uniforme per te fjetur duke garantuar pushim të mirë kudo që të jeni. Perfekte per perdorim ne shtepi apo kampe apo aktivitet ne natyre, Fryhet per 2 minuta, Lahet dhe pastrohet shume lehte, Madhesia: 1.37 m x 1,91 m x 22 cm.

 • Dyshek Me Ajer

  Dyshek me ajer Intex, Dizajnuar në mënyrë specifike për të siguruar një nivel të pakompromis të stilit, qëndrueshmërisë, rehatise dhe lehtësi. Krijon një sipërfaqe uniforme per te fjetur duke garantuar pushim të mirë kudo që të jeni. Perfekte per perdorim ne shtepi apo kampe apo aktivitet ne natyre, Fryhet per 2 minuta, Lahet dhe pastrohet shume lehte, Madhesia: 76 cm x 1,91 m x 22 cm.

 • Tende Kampingu

  Tende kampingu e pershtashme per 4 persona, Lehtë për të vendosur dhe çmontuar brenda 1 minuti, ideale për kampe dhe aktivitete në natyrë, Material poliester rezistente ndaj shiut, Vjen në një paketë të vogël, Dimension: 200 x 150 x 110 cm

 • Kallam Peshkimi

  Kallam peshkimi 360 okuma Fiber, Makinet me fije te forta silikoni, I pershtatshem per te gjithe peshkataret apo ju qe keni pasion peshkimin, Doreza e saj ofron rehati gjatë mbajtjes.

 • Kallam Peshkimi

  Kallam peshkimi i përbërë me fije te forta silkoni, 40-80 gr plumce, Makinet 4 ball, I pershtatshem per te gjithe peshkataret apo ju qe keni pasion peshkimin, Doreza e saj ofron rehati gjatë mbajtjes.

 • Kallam Peshkimi

  Kallam peshkimi fiber, makinet 3 ball, I pershtatshem per te gjithe peshkataret apo ju qe keni pasion peshkimin, Doreza qe ofron rehati gjatë mbajtjes.

 • Kallam Peshkimi

  Kallam peshkimi i përbërë me fije florkarbon, I pershtatshem per te gjithe peshkataret apo ju qe keni pasion peshkimin, Doreza e saj e gomuar ofron nje rehati gjatë mbajtjes. Vjen me fije me gjatesi: 210, 240, 270 apo 300 cm sipas deshires.

 • Hips Trainer

  Hips Trainer eshte nje pajisje me teknologji te avancuar qe do ju ndihmoje ne formimin e vitheve, Kjo pajsije perdor impulset elektrike per stimulimin, tonifikimin dhe forcimin e muskujve, Dizanj ergonomik i cili ju jep mundesi ta perdorni ne cdo kohe edhe kur jeni duke kryer aktivitete te ndryshme, Vjen se bashku me nje telekomande per kontroll e cila ju lejon te zgjidhni nga 10 nivele të stimulimit dhe 6 mënyra te masazhit, Pajsiur me indikator drite, rezultate efiketive ne pak kohe perdorimi, Madhësia: rreth 25 x 19.9 cm, Vjen se bashku me manualin e perdorimit ne paketim.

 • Elektrik Dore

  Elektrik dore, me nje dizanj praktik dhe te lehte, Perfekt per te ndricuar ne ambientet ku mungon drita, pajisur me drita LED. Ideal edhe per kamping.