• Heqes Makeupi

  Heqes makeupi, Ideal per te pastruar lehtesisht makeupin e dites nga fytyra juaj, Prekje sensitive, Sasia: 120 ml.

 • Set Per Thonj

  Set i kompletuar per kujdesin e thonjeve, me 10 aksesore qe kryejne funksione te ndryshme qe ndihmojne ne pastrimin dhe dhenien e duhur formes se thonjeve, Vijne ne nje kuti me veshje lekure me dizanj teper te bukur Gucci, Ideale per ta marre kudo me vete!

 • Furce Per Makeup

  Furce per hapjen e makeup-it ne menyre perfekte, E bërë me fibra super të butë, Per nje perhapje uniforme qe te ngjani sa me natyrale dhe te bukura ne cdo kohe, Me nje dizanj praktik per lehtesi gjate perdorimit!

 • Set Furcash Per Makeup

  Seti i duhur i cdo vajze per nje make up perfekt, me 8 furca te ndryshme per hapjen e make up-it ne menyre perfekte, E bërë me fibra super të butë, Te pershtatshme per aplikim ne cdo pjese te fytyres: per syte, vetullat, buzet dhe konturet, Per nje perhapje uniforme qe te ngjani sa me natyrale dhe te bukura ne cdo kohe, Vjen se bashku me canten e tyre ne menyre qe ti keni kudo me vete!

 • Set Furcash Per Makeup

  Seti i duhur i cdo vajze per nje make up perfekt, me 5 furca per hapjen e shpejte dhe te lehte te makeup-it, duke ju ndihmuar te dukeni me bukur dhe make upi juaj te perhapet ne menyre uniforme, Cdo furce eshte e pershtatshme per nje pjese specifike te fytyres, qe te ngjani sa me natyrale ne cdo kohe!

 • Stilues Flokesh ETA

  Stilues Flokesh ETA Fenite Kodi: PJS12803, Me nje dizanj elegant modern, Per floke te bukura me onde, me pllaka qeramike-turmaline 25 mm dhe vetitë jonizuese e cila kujdeset te mos demtoje floket tuaja dhe u jep atyre shkelqim. Me një sistem rrotullues dhe elemente ngrohje PTC, Indikator sinjalizues qe tregon per nxehje, Temperaturë e rregullueshme nga 150 deri 210 ° C, Gjatësia e kordonit 1.8 m Fuqia: 33 W.

 • Set Furcash Per Makeup

  Nje Set kaq i domsodoshem me 10 furca te ndryshme per hapjen e make up-it, Ideale per ju qe deshironi nje make-up perfekt, E bërë me fibra super të butë, Te pershtatshme per aplikim ne cdo pjese te fytyres: per syte, vetullat, buzet dhe konturet, Perfekte per nje perhapje uniforme qe te ngjani sa me natyrale dhe te bukura ne cdo kohe!

 • Set Furcash Per Makeup

  Nje Set kaq i domsodoshem me 7 furca te ndryshme per hapjen e make up-it, Ideale per ju qe deshironi nje make-up perfekt, E bërë me fibra super të butë, Te pershtatshme per aplikim ne cdo pjese te fytyres: per syte, vetullat, buzet dhe konturet, Perfekte per nje perhapje uniforme qe te ngjani sa me natyrale dhe te bukura ne cdo kohe!

 • Stilues Flokesh ETA

  Stilues Flokesh ETA Fenite Kodi: PJS12799, Me nje dizanj elegant, Qe te keni floke te bukura me onde cdo dite, Me veshje qeramike me diameter 25 mm e cila nuk demton floket tuaj. Temperaturë e rregullueshme nga 130 deri 210 ° C, Fikje automatike nese nuk perdoret pas 30 minutash, Fuqia: 60 W.

 • Pjatser Flokesh ETA

  Pjaster Flokesh ETA Fenite Kodi: PJS12804, Me nje dizanj elegante, Qe te keni floke te bukur te drejte cdo dite, Pllaka prej qeramike-turmaline me dimensione: 25 x 90.5 mm te cilat nuk demtojne floket tuaj, ka një funksion unik të drejtimit me avullcka e ben ate me efektiv se pjasterat e tjere, Vëllimi i rezervuarit te ujit është 7.5 ml, i cila siguron deri në 20 minuta avull. Temperaturë e rregullueshme nga 160 deri në 220 ° C ne 4 nivele, Fikje automatike kur nuk perdoret per nje kohe te gjate, Fuqia: 40 W.