• Drite Dekorative Per Makine

  Shirit drite dekorativ per pjesen e pasme te makines, ideal per ta vendosur ne pjesen e bagazhit, Ndryshon ngjyrat: ne te kuqe , e bardhe, jeshile dhe te tjera, edhe me efekt te vazhdeshem ne forme sinjali, Ideale per te gjitha llojet e makinave, Gjatesia: 120 cm.

 • Drita Per Biciklete

  Drita per rrotat e bicikletave, ne formen e nje llambe me drite Led, e vendosni lehtesisht ne rrotat e bicikletes dhe gjate levizjes ato do e bejne ate te duket me e bukur, rezsitente ndaj uji me efikasitet te larte energjie, Vetem ne ngjyre blu, paketimi mban 2 cope per te dyja rrotat e bicikletes.

 • Kavo makine

  Kavo per ndezjen e makines, i nevojshem qe ta keni gjithmone me vete ne makine per situatat e papritura, ndertuar nga materiale te forta dhe teper rezistente, 1000 A.

 • Riparues Xhami Per Makine

  Riparues xhami per makine, ideal per rregullimin e xhamave te krisur te makines suaj dhe parandaluar thyerjen e metejshme, mjaft i lehte ne perdorim, mjafton thjesht te pastroni xhamin fillimisht, te fiksoni paisjen ne vendin e demtuar dhe te hidhni solucionin perkates ne paisje, ne vetem 20 minuta xhami i makines suaj do jete riparuar!

 • Zinxhire Debore

  Zinxhire debore per rrotat e makines, Parandalojne rreshqitjen e makines ne debore dhe ngrica duke lehtesuar levizjen e makines suaj, Teper te forte dhe rezistent. Ne paketim vijne 8 cope, 4 per secilen gome aktive te makines dhe aksesoret perkates.

 • Doreze Larese Per Makine

  Doreze larese per makine, Bere nga material mikrofiber me cilesi te larte, Ideale per te lare dhe pastruar makinen tuaj ne brendesi apo siperfaqen e jashtme nga te gjitha pluhurat dhe papastertite, Pershtatet mjaft mire dhe nuk rreshqet nga dora, Thith shume mire ujin, Nuk lë gërvishtje kur përdoret dhe nuk demton bojen e makines, Praktike dhe e pershtatshme per kedo!

 • Sfungjer Lares Per Makine

  Sfungjer lares per makine, Bere nga material mikrofiber me cilesi te larte, Ideale per te lare dhe pastruar makinen tuaj ne brendesi apo siperfaqen e jashtme nga te gjitha pluhurat dhe papastertite, Pjesa e pasme ka një rrip dore, i cili i përshtatet mjaft mire ne dore duke e bërë të lehtë mbajtjen, Thith shume mire ujin dhe mund edhe ta shtrydhni, Nuk lë gërvishtje kur përdoret dhe nuk demton bojen e makines, Praktike dhe e pershtatshme per kedo!

 • Drita Per Makine

  Drita per dekorin e brendshem te makines suaj, Dizanjuar per ti vendosur ne pjesen e poshtme te sendiljeve te makines, Krijoni një atmosferë unike dhe befasoni kedo, Me 7 ngjyra te ndryshme te cilat nderrohen, Paisur me pult per kontrollin e tyre ne distance, Mund te ndryshoni edhe intensitetin e ngjyres, Vijne 4 cope ne paketim.

 • Pastrues Xhamash Per Makine

  Pastrues xhamash per makine, me nje dizanj praktik qe e ben kaq te lehte kete proces, mbulesa e fshireses bere nga material mikrofiber, me doreze e cila mbushet me uje dhe gjate kohes qe pastroni mund te shtypni butonin per te sprucuar ujin, pastrim vetem me nje prekje, koke e levishme e cila pershtatet ne cdo kend, Ideale edhe per pastrimin e siperfaqeve te tjera, e lehte dhe kaq e thjeshte per tu perdorur.

 • Doreza Timoni

  Doreza timoni per makine, me nje dizanj praktik dhe te qendrueshem qe perngon timonin tu rreshqase nga duart, mbron ate nga gervishtjet e ndryshme, material cilesor, I pershtatshem per te gjitha llojet e makinave.