• Shishe Dekorative

  Shishe dekorative me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie te te vecante dhe trendafil, Dekoruar me fjongo pink, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe dekorative me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie te vecante per miqesine dhe nje lule dielli me zemer, Dekoruar me fjongo lejla, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe dekorative me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie te vecante per miqesine dhe arush, Dekoruar me fjongo blu, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe dekorative me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie te vecante per ditelindje dhe arush, Dekoruar me fjongo blu, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe dekorative me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie te te vecante dhe flutur, Dekoruar me fjongo lejla, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe kaq e vecante me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie dedikuar ditelindjes dhe nje trendafil me drite , Dekoruar me fjongo te kuqe, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Shishe Dekorative

  Shishe kaq e vecante me bazament prej kristali brenda se ciles ndodhet nje ornament me thenie dedikuar dashurise, Dekoruar me fjongo te kuqe, Do ishte dhurata perfekte per dike te dashur!

  1290.00  Lekë

 • Album Per Femije

  Album per femije, Perfekt si albumi i pare per per vogelushet tuaj per te ruajtur cdo moment dhe te dhene te rendesishme ne jeten e tyre si: fotografi, peshen, gjatesine, ne diten e lindjes, ditelindjen e pare apo festat e vecanta, Vjen ne nje paketim dhe dizenjo te bukur, Do jete kujtimi dhe dhurata me e bukur per ta!

  1990.00  Lekë

 • Dhelpra Me Fotografi

  Dhelpra Moretto, me nje dizanj te vecante material i bute, Ne dore mban nje kornize per te vendosur fotgrafine qe ruan kujtimin tuaj me te bukur, Dhurata ideale per personat tuaj me te dashur apo perfekte edhe si dekor per ambientet tuaja, Permasat e fotos: 10 x 15 cm, Permasat e dhelpres: 12 x 7 x 32 cm.

  1990.00  Lekë

 • Arush Me Fototgrafi

  Eshte arushi Teddy me i vecante, me nje dizanj te bukur prej pellushi te bute, Me nje zemer te madhe te kuqe ne dore e cila eshte e paisur me nje xhep per te vendosur fotografi ndoshta te dikujt qe doni ta keni gjithmone afer, Dhurata me e bukur per personat tuaj me te dashur!

  1990.00  Lekë