Image Avatar

Beauty & Home Accessories

Detaje

Beauty & Home Accessories

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik.Gjendje ne ngjyre te verdhe, bojeqielli dhe roze. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unike. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unike. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajne unike. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Vathe Akrilik

  Vathe akrilik, kaq te vecante dhe te kendshem me dizajn unik.Gjendje ne ngjyre te verdhe, bojeqielli dhe roze. Perfekt per tu vendosur gjate diteve te ngrohta te veres nderkohe qe shijoni pushimet tuaja!

 • Avatar

  9,990.00 Lek 12,990.00

  Beauty & Home Accessories 01/07/2019 11:10:33

  FTOHES AJRI FUEGO KFC-818B

  Ftohes dhe ngrohes ajri Fuego modeli KFC-818B Me tre nivele shpejtesie dhe kontroll mekanik Mini ekran ne pjesen e siperme qe tregon nivelin e temperatures I ndertuar me fleta prej plastike ne pjesen qe nxjerr ajrin Me dizanj te ulet te zhurmes Depozite uji me kapacitet 10 Litra Me Fuqi 65W/2000W dhe tension 220-240V-50Hz I pajisur me rrota qe ju japin mundesine ta levizni lehtesisht kudo Permasat :44x37x81 cm