Ftohes ajri fuego kfc-818b

Detajet e produktit


Ftohes dhe ngrohes ajri Fuego modeli KFC-818B Me tre nivele shpejtesie dhe kontroll mekanik Mini ekran ne pjesen e siperme qe tregon nivelin e temperatures I ndertuar me fleta prej plastike ne pjesen qe nxjerr ajrin Me dizanj te ulet te zhurmes Depozite uji me kapacitet 10 Litra Me Fuqi 65W/2000W dhe tension 220-240V-50Hz I pajisur me rrota qe ju japin mundesine ta levizni lehtesisht kudo Permasat :44x37x81 cm

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  04/07/2019 01:12:10

  ne gjirokaster per sa dite vjen