Detaje

Home Dekor

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  3,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:24

  Dollap Portativ Per Femje

  Dollap portativ per femije, Me 6 sirtare per te mbajtur rroba, lodra apo aksesore te ndryshem, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur terheqes qe do zbukuroje dhomat e vogelusheve tuaj. Dimensione: 74 x 37 x 111 cm.

 • Avatar

  3,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:22

  Dollap Portativ Per Femije

  Dollap portativ per femije, Me 6 sirtare per te mbajtur rroba, lodra apo aksesore te ndryshem, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur roze me princesha qe do zbukuroje dhomat e vogelusheve tuaja. Dimensione: 74 x 37 x 111 cm.

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:21

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit,Me dizanj te bukur modern me monumente qe pershtatet ne cdo ambient! Dimensione: 111 x 37 x 148 cm.

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:19

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit,Me dizanj te bukur modern me kuadrata qe pershtatet ne cdo ambient!

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:17

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit,Me dizanj te bukur modern me kuadrata qe pershtatet ne cdo ambient!

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:17

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Me disa sirtare te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur modern qe pershtatet ne cdo ambient! Dimensionet: 110 x 37 x 148 cm, Ne ngjyrat: i zi dhe i bardhe.

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:15

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Me disa sirtare te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur modern qe pershtatet ne cdo ambient! Dimensionet: 110 x 37 x 148 cm.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:12

  Raft Kepucesh Portativ

  Raft portativ per sistemimin e kepuceve tuaj, Me 6 kate ku secili ze deri ne 2 pale kepuce, te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit,Me dizanj modern qe pershtatet ne cdo ambient.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Home Dekor 11/07/2020 08:42:10

  Raft Kepucesh Portativ

  Raft portativ per sistemimin e kepuceve tuaj, Me 6 kate ku secili ze deri ne 2 pale kepuce, te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit,Me dizanj modern qe pershtatet ne cdo ambient. Dimensione: 44 x 31 x 96 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 11/06/2020 05:07:04

  Tullumbace Boy or Girl

  Tullumbace Boy or Girl, per te zbukuruar dhe bere argetuese festen tuaj te pritjes se embel, Seti permban vetem tullumbacin e madh te zi qe zbulon gjinine e bebit dhe petalet per te mbushur tullumbancin ne ngjyrat roze dhe blu.