Detaje

Auto Bebi

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  790.00 Lek 990.00

  Auto Bebi 11/07/2022 04:20:12

  Mbrojtese dielli per makine

  Mbrojtese dielli per makine, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen perpara xhamit te pare te dritares se makine, Ne kete menyre ajo mbron makinen nga rrezet UV te diellit dhe parandalon nxehjen e makines, Ngjyre metalike, Dimensione: 67 x 142 cm.

 • Avatar

  3,990.00 Lek

  Auto Bebi 04/05/2022 07:53:47

  Mbulese makine

  Mbulese makine qe e mbrom ate ne diten e nxehta me diell Gjithashtu Kunder pluhurave, kunder ujit dhe gervishtjeve

 • Avatar

  890.00 Lek 990.00

  Auto Bebi 15/12/2020 07:00:10

  Kapileta Gome

  Kapileta gome, ne paketim vijne 4 cope. Me stema te ndryshme te makinave se audi, BMW, volswagen etj.

 • Avatar

  4,990.00 Lek

  Auto Bebi 28/10/2020 05:33:02

  Sistem Sigurie Per Makine

  Sistem sigurie me alarm per makine, mundeson ndezje nga distanca, me alarm ne rast vjedhje apo demtimi i cili degjohet ne largesi te medha, sistem antivjedhje i avancuar, rezistent edhe ndaj ujit.

 • Avatar

  790.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 06:28:01

  Portofol Celesash

  Portofol i vogel per mbajtjen e celesave te ndryshem: te makinave dhe atyre te shtepise, material lekure me varese per ta varur edhe te xhepi i pantallonave apo kudo tjeter, me dizanj me logot e ndryshme te te gjitha llojeve te makinave.

 • Avatar

  590.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 05:08:37

  Parfum Per Makine

  Parfum per makine, me arome te kendshme molle apo kokosi, efekt qe zgjat per nje kohe te gjate. Sasia: 60 ml.

 • Avatar

  290.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 05:07:25

  Parfum Per Makine

  Parfum per makine, me arome te kendshme lavandre, efekt qe zgjat per nje kohe te gjate.

 • Avatar

  250.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 05:06:45

  Parfum Per Makine

  Parfum per makine, me arome te kendshme qershie, efekt qe zgjat per nje kohe te gjate.

 • Avatar

  250.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 05:06:36

  Parfum Per Makine

  Parfum per makine, me arome te kendshme camcakezi, efekt qe zgjat per nje kohe te gjate.

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Auto Bebi 19/10/2020 05:02:43

  Hapes/Mbylles Xhamash

  Hapese dhe mbylles xhamash per makine, produkt i cilesise se larte, e instaloni mjaft lehte ne makinen tuaj.