Mbulese makine

Detajet e produktit


Mbulese makine qe e mbrom ate ne diten e nxehta me diell Gjithashtu Kunder pluhurave, kunder ujit dhe gervishtjeve

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  22/07/2018 08:38:29

  Mirmbrema per E Class w 211 keni mbulese dhe eshte vetem per stinen e veres apo perdoret dhe per dimer

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  28/10/2018 12:58:42

  PER FORT FUSSION AKENI. M7LESE

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  28/10/2018 12:59:07

  Mules

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  08/01/2019 12:50:42

  Prsh per audi a4 2003 me portobagash sa kushton

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  04/07/2019 08:18:56

  Pershendetje. Pershtat per cdo lloje makine kjo mbulesa?