Detaje

Home Dekor

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,990.00 Lek 3,990.00

  Home Dekor 16/06/2022 05:50:19

  Mbajtese prej druri.

  Mbajtëse prej druri bambuje të një cilësie të lartë, ku ju mund të vendosni vazo, libra apo gjëra të tjers të ngjashme. Është produkt i lëmuar dhe i shkëlqyer, pastrohet me lehtësi dhe është jetëgjatë.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:20:04

  Sticker Mural

  Sticker mural, per dhomen e vajzave me personazhet me te dashur per to princeshat e Disney. Funksionojne me ngjitje, per t'i dhene dhomes nje pamje teper terheqese per vogelushet tuaja. Mund te ngjiten ne dollap ose mur. Me permasa 60 x 90 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:55

  Sticker Mural

  Sticker mural per dhomen e vajzave me personazhin me te dashur per femije te Frozen Elsen.Ideale per dekorimin e dhomave te tyre thjesht duke e ngjitur ne mur, Vendoset ne cdo siperfaqe te sheshte dhe te thate. Dimensionet: 78 x 65 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:49

  Sticker Mural

  Sticker mural per dhomat e femijeve, ideale per dekorimin e dhomave te tyre thjesht duke e ngjitur ne mur, Vendoset ne cdo siperfaqe te sheshte dhe te thate, me dizanj te bukur me personazhin me te dashur te femijeve arushin Pooh. Dimensionet: 50 x 70 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:42

  Sticker Mural

  Sticker mural, ideal per te zbukuruar dhomat e djemve pasi vjen me personazhin me te dashur te tyre Spiderman. Ngjiten teper lehtesisht ne cdo siperfaqe muri te sheshte dhe te lemuar. Dimesionet: 50 x 70 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:36

  Sticker Mural

  Sticker mural, ideal per te zbukuruar dhomat e djemve pasi vjen me personazhin me te dashur per ta, makinen McQueen. Ngjiten teper lehtesisht ne cdo siperfaqe muri te sheshte dhe te lemuar. Dimensionet: 30 x 60 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:28

  Sticker Mural

  Sticker mural per dhomen e vajzave me personazhin me te dashur te Frozen, Elsen dhe Anen.Ideale per dekorimin e dhomave te tyre thjesht duke e ngjitur ne mur, Vendoset ne cdo siperfaqe te sheshte dhe te thate. Dimensionet: 45 x 66 cm.

 • Avatar

  490.00 Lek

  Home Dekor 02/09/2022 07:19:20

  Sticker Mural

  Sticker mural per dhomat e femijeve, ideale per dekorimin e dhomave te tyre thjesht duke e ngjitur ne mur, Vendosen ne cdo siperfaqe te sheshte dhe te thate, me dizanj teper te bukur me personazhet me te dashur te femijeve.Zgjidhni dekorin tuaj te preferuar per femijen tuaj!

 • Avatar

  1,790.00 Lek 2,490.00

  Home Dekor 02/09/2022 04:47:29

  Dollap Portativ

  Dollap portativ per te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal për ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo këpucëve, Me 4 sirtare te paisur edhe me kapaket perkates per hapjen dhe mbylljen e tyre, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur modern qe pershtatet ne cdo ambient!

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Home Dekor 30/08/2022 07:44:14

  Dollap Portativ

  Dollap portativ perfekt te sistemuar gjithcka ne shtepine tuaj, ideal per ruajtjen e rrobave, librave, lodrave apo kepuceve.Vjen me kater kate dhe perbehet nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndaj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur modern qe pershtatet ne cdo ambient! Dimensionet: 148 x 37 x 37 cm

 • Avatar

  1,990.00 Lek 3,490.00

  Home Dekor 06/08/2022 04:54:03

  Dollap Portativ Per Femije

  Dollap portativ per femije, Me 6 sirtare per te mbajtur rroba, lodra apo aksesore te ndryshem, ndertuar nga materiale teper cilesore dhe rezistente ndj ujit dhe pluhurit, Me dizanj te bukur roze me princesha qe do zbukuroje dhomat e vogelusheve tuaja. Dimensione: 74 x 37 x 111 cm.