Detaje

Fashion Shop

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:35:03

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj Givenchy me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper terheqes dhe modern.Perbehet nga nje material teper cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:56

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper te vecante dhe modern.Perbehet nga nje material cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:48

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper te vecante dhe modern.Perbehet nga nje material cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:41

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper te vecante dhe modern.Perbehet nga nje material cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:33

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper te vecante dhe modern.Perbehet nga nje material cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:26

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper te vecante dhe modern.Perbehet nga nje material cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:19

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj Dolce Gabbana me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper terheqes dhe modern.Perbehet nga nje material teper cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:34:10

  Kemishe Verore Per Meshkuj

  Kemishe verore per meshkuj Louis Vuitton me menge te shkurtra, vjen me nje dizajn teper terheqes dhe modern.Perbehet nga nje material teper cilesor dhe i fresket.E disponueshme ne mase: S, M, L dhe XXL.

 • Avatar

  1,390.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:33:34

  Rroba Banjo Per Meshkuj

  Rroba banjo per meshkuj, dizanj i bukur modern Nike, material teper cilesor qe thahet shpejt.Te disponueshme ne ngjyre te kuqe. Masat: S-2XL.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Fashion Shop 23/07/2022 04:33:25

  Rroba Banjo Per Meshkuj

  Rroba banjo per meshkuj, dizanj i bukur modern Columbia, material teper cilesor qe thahet shpejt.Te disponueshme ne ngjyre fosfor jeshil dhe bojeqielli. Masat: S-2XL.