Detaje

Fashion Shop

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:55:27

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze crop top+ tuta me bel te gjate, Me dizanj modern ne stil sportiv Nike, material cilesor, Masat: S, M, L.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:55:17

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze crop top+ tuta te shkurtra, Me dizanj modern ne stil sportiv Adidas, material cilesor, Masat: S, M, L. Ngjyrat: i bardhe dhe i zi.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:55:02

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze + tuta te shkurtra, Me dizanj modern ne stil sportiv Nike, material cilesor, Masat: S, M, L, Ne ngjyrat: e bardhe dhe e zeze.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:54:40

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Kanatiere + tuta me bel te gjate, Me dizanj modern ne stil sportiv, material cilesor, Masat: S, M, L.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:54:27

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze crop top + tuta me bel te gjate, Me dizanj modern ne stil sportiv Nike, material cilesor, Masat: S, M, L, Ne ngjyrat: e bardhe dhe e zeze.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:54:16

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze crop top+ tuta me bel te gjate, Me dizanj modern ne stil sportiv Louis Vuitton, material cilesor, Masat: S, M, L.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:53:58

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Bluze + tuta me bel te gjate, Me dizanj modern ne stil sportiv , material cilesor, Masat: S, M, L, Ne ngjyrat: e bardhe dhe e zeze.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:53:53

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Kanatiere crop top+ tuta me bel te gjate , Me dizanj modern ne stil sportiv Puma, material cilesor, Masat: S, M, L. Ngjyrat: i bardhe dhe i zi.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:53:48

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Kanatiere crop top+ tuta me bel te gjate , Me dizanj modern ne stil sportiv Puma, material cilesor, Masat: S, M, L.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Fashion Shop 19/05/2020 07:52:10

  Kostum Per Femra

  Kostum kaq i bukur per femra, Kanatiere crop top+ tuta me bel te gjate , Me dizanj modern ne stil sportiv adidas, material cilesor, Masat: S, M, L. Ne ngjyrat: i bardhe dhe i zi.