Detaje

Personalized & More

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Kornize Fotografie

  Kornize per te vendosur fotografite e me te bukura te bebushit tuaj cdo muaj gjate vitit te pare per te ruajtur cdo moment te rritjes se tij si kujtimet me te vecanta! ne ngjyrat: roze per gocat dhe blu per cunat.

 • Kupole Me Trendafil

  Kupole qelqi dekorative kaq e vecante me trendafil, me bazament druri brenda se ciles ndodhet nje trendafil i cili vjen ne ngjyre te kuqe, blu, roze, te bardhe dhe lejla me bisht ngjyre gold, me drita qe ndricojne, te cilat e bejne dhe me te vecante kupolen. Funksionon me bateri. Dhurata perfekte per personin tuaj te dashur!

 • Kupole Me Lule

  Kupole qelqi dekorative kaq e bukur me lule, me bazament druri brenda se ciles ndodhen tre lule ne ngjyre te verdhe dhe roze, me drita qe ndricojne te cilat e bejne dhe me te vecante kupolen. Dhurata perfekte per personin tuaj te dashur!

 • Ore Rere

  Ore rere me llamba qelqi te lidhura brenda nje bazamenti prej druri me ngjyre roze, blu dhe lejla. Me drita qe ndricojne te cilat e bejne dhe me te vecante, Dhurata perfekte per personin tuaj!

 • Shirit "Bride To Be"

  Shiriti "Bride To Be" per diten tuaj te beqarise vjen ne ngjyre te bardhe, te zeze, nude dhe roze.

 • Kompozim Trendafilash

  Kompozim trendafilash ne ngjyre blu dhe roze me lepur pellushi, dhurata perfekte per diten e Shen Valentinit apo raste te tjera unike!

 • Set Dhurate Per Meshkuj

  Nje set fantasik per meshkujt: tavell duhani + cakmak + stilolaps, me nje dizanj teper te bukur dhe punim te vecante qe e ben unik.

 • Set Dhurate Per Meshkuj

  Nje set fantasik per meshkujt: ore + stilolaps + varese celsash, dhurate perfekte per personin tuaj te zemres per diten e Shen Valentinit apo ne raste te tjera unike!

 • Set Dhurate Per Meshkuj

  Nje set fantasik per meshkujt: mbajtese celsash + ore + varese celesash + thike me shume funksione, perfekte per personin tuaj te zemres per diten e Shen Valentinit apo ne raste te tjera unike!

 • Set Dhurate Per Meshkuj

  Nje set fantasik per meshkujt: tavell duhani + cakmak me dizanj shqiponje + varese celsash, dizanj teper i bukur dhe punim i vecante , perfekt si dhurate per personin e zemres tuaj!