Detaje

Personalized & More

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Tullumbace Per Festa

  Tullumbace per festa, me nje dizanj te bukur me bazen stativ per te zbukuruar ambientin tuaj ne festat e ndryshme si: ditelindje, baby shower apo pervjetore te ndryshme, Permban 7 tullumbace ne ngjyre gold me 3 dimensione:180, 150 dhe 120 cm.

 • Tullumbace Per Festa

  Tullumbace per festa, me nje dizanj te bukur me baze per te zbukuruar tavolinat tuaja ne festat e ndryshme si: ditelindje, baby shower apo pervjetore te ndryshme, Ne forme klasike, me yje dhe zemra, Vijne 7 cope ne paketim. Ne ngjyrat: e kuqe, roze gold, e verdhe, blu dhe lejla.

 • Filxhane Dekorativ

  Filxhane dekorativ per cifte, me nje dizanj te bukur me zemra dhe shkrimin " Love", vijne me luget perkatese prej porcelani, Nje dhurate kendshme per te dashurin tuaj!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge dhe pjate porcelani me dizenjo, ore dore dhe 8 trendafila si nje dekor i lezetshem ambienti, ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni nje personi te dashur!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge dhe pjate porcelani shkrimin " Love", nje arush te vogel te bardhe dhe 8 trendafila si nje dekor i lezetshem ambienti, ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni nje personi te dashur!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge dhe pjate porcelani me dizenjo, nje arush te vogel dhe nje buzekuq, ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni personit te dashur!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge dhe pjate porcelani me dizenjo, nje bucete te vogel me trendafila dhe arush te bardhe,ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni nje personi te dashur!

 • Filxhane Dekorativ

  Filxhane dekorativ per cifte, me nje dizanj te bukur me zemra, trendafila dhe shkrimin " Love", Ne nje paketim te bukur ne forme cante, Nje dhurate kendshme per te dashurin tuaj!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge porcelani me dizenjo me zemra dhe nje biciklete te vogel me trendafila per ta perdorur si nje dekor i lezetshem, ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni nje personi te dashur!

 • Set Dhurate Me Filxhan

  Set kaq i bukur i cili permban nje filxhan me luge porcelani me dizenjo me zemra dhe trendafil dhe nje arush te vogel ne ngjyre te bardhe, ne paketim ne ngjyre te kuqe, Nje dhurate e kendshme qe mund ti beni personit te dashur!