Detaje

shopaholic

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  shopaholic 08/02/2020 05:07:00

  Kostum Gjumi

  Kostum gjumi per femra 2 ne 1, Permban: Fustan me rripa + kemishe nate, Material saten me dizanj te bukur me dantelle, Ne ngjyrat: roze, i zi, i bardhe dhe i kuq, Masat: M-2XL.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  shopaholic 19/04/2021 07:47:52

  Byrzylyk per femra

  Byrzylyk imitim Cartier kaq i bukur Material stainless steel qe ruan ngjyren dhe nuk nxihet Vjen me ose pa gure.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  shopaholic 24/12/2020 04:16:18

  Mushama Shiu

  Mushama shiu, ideale per mbrojtjen tuaj gjate diteve me shi ne menyre qe te mos lageni, me kapuc me strehe qe uji te mos ju bie ne fytyre, dizanj i gjere komod per ju ecni me bicikleta, motor, skuter apo karroca, material pvc qe nuk deperton ujin. Ne ngjyra te ndryshme.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  shopaholic 05/12/2020 06:15:27

  Set Per Femra

  Set per femra 2 ne 1, Permban: Fustan me rripa + kemishe nate, Material saten, qe te ngjani sensuale, Ne ngjyrat: e bardhe, blu, vishnje, i zi dhe roze e embel, Masat: M-2XL.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 05/12/2020 06:15:26

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj kaq te bukur me lepurush, material i bute, masat: M-3XL. Ne ngjyrat: blu, vishnje dhe roze.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 05/12/2020 06:15:22

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj kaq te bukur, material i bute, masat: M-3XL. Ne ngjyre roze.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 05/12/2020 06:15:20

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj kaq te bukur, material i bute, masat: M-3XL. Ne ngjyrat: e kalter dhe blu.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 25/11/2020 07:58:10

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj kaq te bukur, material i bute, masat: M-3XL. Ne ngjyrat: blu, roze dhe vishnje.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 25/11/2020 07:58:04

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj te bukur me njebriresh, material i bute velvet, masat: S-2XL. Ne ngjyrat: lejla e hapur, gri dhe blu.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 23/10/2020 06:50:40

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj kaq te bukur, material i bute i ngrohte, masat: S-3XL.

 • Avatar

  2,290.00 Lek

  shopaholic 23/10/2020 06:50:32

  Pizhama Per Femra

  Pizhama per femra, me dizanj te bukur, material i bute velvet, masat: S-3XL. Ne ngjyrat: te kuqe, blu dhe gri.