Detaje

shopaholic

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:42:30

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur dhe i vecante Versace, Ne ngjyrat: gri e erret, e zeze dhe e bardhe.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:48

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Adidas me kombinim ngjyrash moderne.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:44

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur ne ngjyre te zeze.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:39

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Dsquared me kombinim ngjyrash moderne.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:35

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Dsquared me kombinim ngjyrash moderne.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:30

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur, Ngjyre roze.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:20

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Versace, Ngjyre roze.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:11

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Versace, Ngjyre e zeze.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:12:04

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Versace, Ngjyre jeshile e erret.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  shopaholic 14/09/2019 04:11:55

  Bluze Per Meshkuj

  Bluze per meshkuj, me menge te gjata dhe jake rrumbullake, material cilesor, Dizanj i bukur Versace, Ne ngjyrat: jeshile ulliri dhe e bardhe.