Detaje

Vitapur Albania

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,990.00 Lek 4,990.00

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:40:29

  Tenxhere Gatimi Grape

  Tenxhere e ceket Gatimi Grape, Ideal per gatimin e ushqimeve ne menyre te shendetshme, bere nga material alumin cilesor me 5 shtresa me veshje minerale jo ngjitese te cilat sigurojne një mënyrë natyrale të gatimit dhe pjekjes me yndyrë të ulët. Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe mineralet që i duhen trupit tonë për një mënyrë jetese të shëndetshme, Pjesa e jashtme e enës është e veshur me një shtresë minerale, për pastrim edhe më të lehtë. I pershtatshem per te gjitha sobat edhe ato me induksion, Doreza ergonomike per perdorim te lehte dhe rezistente ndaj nxehtesise, Dimensione: 38 x 24 x 6,5 cm.

 • Avatar

  2,690.00 Lek 4,490.00

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:40:15

  Tenxhere Gatimi Grape

  Tenxhere Gatimi Grape, Ideal per gatimin e ushqimeve ne menyre te shendetshme, bere nga material alumin cilesor me 5 shtresa me veshje minerale jo ngjitese te cilat sigurojne një mënyrë natyrale të gatimit dhe pjekjes me yndyrë të ulët. Ushqimi kështu ruan të gjitha vitaminat dhe mineralet që i duhen trupit tonë për një mënyrë jetese të shëndetshme, Pjesa e jashtme e enës është e veshur me një shtresë minerale, për pastrim edhe më të lehtë. I pershtatshem per te gjitha sobat edhe ato me induksion, Doreza ergonomike per perdorim te lehte dhe rezistente ndaj nxehtesise, Dimensione: 38,5 x 24 x 10,5 cm.

 • Avatar

  3,990.00 Lek 8,990.00

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:39:59

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II. Kodi: VP0183. Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Per gatime te shumellojshme ne kuzhine. Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte. Doreza ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit. Për gatim më të thjeshtë, tenxhere ka një shkallë matëse brenda saj. Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi. Diameter: 20cm. Kapaciteti: 2 liter.

 • Avatar

  4,990.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:39:41

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II. Kodi: VP0184. Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Per gatime te shumellojshme ne kuzhine. Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte. Doreza ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit. Për gatim më të thjeshtë, tenxhere ka një shkallë matëse brenda saj. Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi. Diameter: 24cm. Kapaciteti: 3 liter.

 • Avatar

  2,790.00 Lek 6,990.00

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:39:29

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II. Kodi: VP0182. Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale me kapak, mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte. Doreza e gjate ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit. Për gatim më të thjeshtë, tenxherja ka një shkallë matëse brenda saj. Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi. Diameter: 16 cm. Kapaciteti: 1 liter.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:35:06

  Tenxhere Gatimi 1/2 Grape

  Tenxhere Gatimi 1/2 Grape. Kodi: VP0997. Material alumin me 5 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Veshja minerale jo-ngjitese ne pamjen e gureve vullkanike lejon nje menyre natyrale te gatimit dhe pjekjes me yndyre minimale. Doreza egronomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk te djegin duart gjate perdorimit. Diameter: 24 cm. Kapaciteti 2L.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:34:51

  Tenxhere Gatimi 1/2 Grape

  Tenxhere Gatimi 1/2 Grape. Kodi: VP0998. Material alumin me 5 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Veshja minerale jo-ngjitese ne pamjen e gureve vullkanike lejon nje menyre natyrale te gatimit dhe pjekjes me yndyre minimale. Doreza egronomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk te djegin duart gjate perdorimit. Diameter: 28 cm.

 • Avatar

  2,390.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:34:37

  Tenxhere Gatimi Grape

  Tenxhere Gatimi Grape. Kodi: VP0995. Material alumin me shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Veshja minerale jo-ngjitese ne pamjen e gureve vullkanike lejon nje menyre natyrale te gatimit dhe pjekjes me yndyre minimale. Doreza egronomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk te djegin duart gjate perdorimit. Diameter: 20 cm.

 • Avatar

  2,390.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:34:24

  Tenxhere Gatimi Grape

  Tenxhere Gatimi Grape. Kodi: VP0995. Material alumin me shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Veshja minerale jo-ngjitese ne pamjen e gureve vullkanike lejon nje menyre natyrale te gatimit dhe pjekjes me yndyre minimale. Doreza egronomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk te djegin duart gjate perdorimit. Diameter: 20 cm. Kapaciteti: 2L.

 • Avatar

  2,690.00 Lek

  Vitapur Albania 26/09/2022 02:34:12

  Tenxhere Gatimi Grape

  Tenxhere Gatimi Grape. Kodi: VP0996. Material alumin me shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Veshja minerale jo-ngjitese ne pamjen e gureve vullkanike lejon nje menyre natyrale te gatimit dhe pjekjes me yndyre minimale. Doreza egronomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk te djegin duart gjate perdorimit. Diameter: 24 cm. Kapaciteti: 3L.