Detaje

Vitapur Albania

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  3,990.00 Lek 6,990.00

  Vitapur Albania 31/10/2019 04:46:42

  Skare Per Barbeque

  Skare e vogel portative per barbeque Kodi: VP0238, Ideale per ta marr me vete ne organizimet tuaja familjare, Grilla e levizshme me qymyr eshte e bere prej celiku te qendrueshem, Ju lejon te gatuani ne menyre te shijshme mishin, peshkun apo perimet, me veshje smalt rezistente ndaj nxehtesise, Kapaku mundëson pjekjen duke qarkulluar ajrin, dhe valvulat e ajrit në kapak sigurohen që zjarri të mos dalë dhe të qarkullojë në mënyrë të barabartë, Diametri : 36 cm. Dimesionet e skares: 38 x 18 x 38 cm.

 • Avatar

  24,990.00 Lek 40,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:19

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0356, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 80 x 200 cm.

 • Avatar

  41,990.00 Lek 88,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:18

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0355, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 180 x 200 cm.

 • Avatar

  34,990.00 Lek 69,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:16

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0353, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 140 x 200 cm.

 • Avatar

  36,990.00 Lek 79,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:16

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0354, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 160 x 200 cm.

 • Avatar

  32,990.00 Lek 59,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:14

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0352, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 120 x 200 cm.

 • Avatar

  27,990.00 Lek 45,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:11

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0351, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 90 x 200 cm.

 • Avatar

  26,990.00 Lek 42,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:10

  Dyshek Memosilver

  Dyshek Memosilver 18+2 Memory Kodi: VP0350, Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë me presion qe mbeshtet plotësisht trupin tuaj, me njeren ane te forte dhe tjetren te bute per te zgjedhur vete fortesine e shtratit, ofron rehatine dhe siguron qe te pushoni duke u zgjuar në mëngjes te clodhur, Material mikrofiber 100 %, Mbluese qe hiqet dhe lahet ne 40 grade, Dimensione: 90 x 190 cm.

 • Avatar

  42,990.00 Lek 97,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:09

  Dyshek Zero Gravitet

  Dyshek Zero Gravitet 24 Memorje Kodi: VP0344 , Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë elastike ju jep mbështetje dhe përshtatet plotësisht në trupin tuaj, ben shpërndarjen e barabartë të peshës duke ju sigurar rehatine dhe qetesi edhe kur jeni 2 persona, ofrojn mbështetje të shkëlqyeshme dhe qëndrim të duhur të trupit, kështu që shtrati është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan një shpinë të relaksuar dhe pozicionin e duhur fiziologjik gjatë gjumit, e përshtatshme për të gjithë ata që vuajnë nga dhimbjet e shpines pasi lehtëson pikat e presionit në trup gjatë gjumit, material 100 % mikrofiber, Dimensione: 180 x 200 cm.

 • Avatar

  39,990.00 Lek 91,990.00

  Vitapur Albania 08/10/2019 08:28:07

  Dyshek Zero Gravitet

  Dyshek Zero Gravitet 24 Memorje Kodi: VP0343 , Ideal per nje gjume te rehatshem, me një strukturë elastike ju jep mbështetje dhe përshtatet plotësisht në trupin tuaj, ben shpërndarjen e barabartë të peshës duke ju sigurar rehatine dhe qetesi edhe kur jeni 2 persona, ofrojn mbështetje të shkëlqyeshme dhe qëndrim të duhur të trupit, kështu që shtrati është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan një shpinë të relaksuar dhe pozicionin e duhur fiziologjik gjatë gjumit, e përshtatshme për të gjithë ata që vuajnë nga dhimbjet e shpines pasi lehtëson pikat e presionit në trup gjatë gjumit, material 100 % mikrofiber, Dimensione: 160 x 200 cm.