Image Avatar

Albanian Distribution & Development

Detaje

Albanian Distribution & Development

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Tharese Rrobash Genius

  Tharese per rrobat portative Vileda Genius Kodi: 607VD2337, Ideale per ta vendosur ne ambientet e brendshme apo te jashtme per te thare rrobat.Fleksibil dhe i lëvizshëm për përdorim në të gjithë shtëpinë. Dimensione: 70 x 6 x 38 cm.

 • Tharese Rrobash Expres

  Tharese per rrobat portative Vileda Expres Kodi: 607VD2290, Ideale per ta vendosur: ne ballkone, prane kaloriferit apo ambiente te tjera dhe thare rrobat. Paloset duke mos zene shume hapsire. Fleksibil dhe i lëvizshëm për përdorim në të gjithë shtëpinë. Dimensione: 52 x 35 x 18cm.

 • Tharese Rrobash Solar

  Tharese per rrobat portative Vileda Solar Kodi: 607VD1927, me nje dizanj praktik dhe modern, Ideale per ta vendosur: ne ballkone apo ambiente te tjera per te thare rrobat tuaja, paloset duke kursyer hapsiren tuaj kur nuk e perdorni. Dimensione: 88 x 55 x 182 cm.

 • Tharese Rrobash Sunset

  Tharese per rrobat portative Vileda Sunset Kodi: 607VD1958, Ideale per ta vendosur: ne ballkone, prane kaloriferit apo ambiente te tjera dhe thare rrobat. Paloset duke mos zene shume hapsire. Fleksibil dhe i lëvizshëm për përdorim në të gjithë shtëpinë. Dimensione: 28 x 56 x 110 cm.

 • Tharese Rrobash Vildea

  Tharese per rrobat portative Vileda Kodi: 607VD1880, me nje dizanj praktik dhe modern, Ideale per ta vendosur: ne ballkone apo ambiente te tjera per te thare rrobat tuaja, me 3 nivele dhe rrota per ta levizur lehtesisht, paloset duke kursyer hapsiren tuaj kur nuk e perdorni. Dimensione: 69 x 74 x 130 cm.

 • Tharese Rrobash Smile

  Tharese per rrobat portative Vileda Smile Kodi: 607VD4843, me nje dizanj praktik dhe modern, Ideale per ta vendosur: ne ballkone apo ambiente te tjera per te thare rrobat tuaja, paloset duke kursyer hapsiren tuaj kur nuk e perdorni. Dimensione:180 x 55 x 93.

 • Lecke Pastrimi Ultramax

  Lecke Pastrimi Ultramax Kodi: 606VD6609 material mikrofiber qe pastron ne menyre perfekte te gjitha llojet e dyshemeve. Heq me lehtësi papastërtitë ne siperfaqe te lagur ose të thatë. Mund të lahet në 60 ° C.

 • Lecke Pastrimi

  Lecke Pastrimi Vileda Kodi: 605VD5189 material mikrofiber qe pastron ne menyre perfekte te gjitha llojet e dyshemeve. Heq me lehtësi papastërtitë e yndyrshme ose shumë të thara. Mund të lahet në 60 ° C.

 • Set Kove Turbo Mop

  Set Kove Turbo Mop Vileda Kodi: 605VD4113 perbehet nga kova dhe shtupa e pastrimit, kova material plastike e forte dhe e qendrueshme, me pedale te cilin e shtypni dhe shtrydh lecken e pastrimin ne menyre perfekte permes rrotullimit 360 grade, me vend te vecante edhe per dredhjen e ujit, doreze metalike, Lecka e pastrimit material mikrofiber qe pastron ne menyre perfekte te gjitha llojet e dyshemeve.

 • Set Kove ULTRAMAX

  Set Kove ULTRAMAX Vileda Kodi: 606VD3876 perbehet nga kova dhe shtupa e pastrimit, kova material plastike e forte dhe e qendrueshme, shtrydh lecken e pastrimin ne menyre perfekte, me doreze metalike, Lecka e pastrimit material mikrofiber qe pastron ne menyre perfekte te gjitha llojet e dyshemeve.