Detaje

Accesories

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 04:56:40

  Mbulesa Tavoline

  Mbulesa tavoline per festa ne disa ngjyra Me 6 pecata Permasat e mbuleses 1.80*1.40 meter

 • Avatar

  6,490.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:57:53

  Komplet batanije

  Komplet batanije per krevat dopio dhe jastek Me mbushje shume te bute dhe me veshje te dyanshme 100% pambuk Me dimensione 220*240 cm

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:57:42

  Mbrojtese dysheku

  Mbrojtese dysheku 100% pambuk Me permasa 175*200*27 cm

 • Avatar

  5,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:57:36

  Set krevatesh

  Set krevatesh matrimonial Mbulese + jastek

 • Avatar

  3,490.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:56:58

  Batanije per bebe

  Batanije per bebe Material shume i vecante i ngrohte Ne disa ngjyra te ndryshme Me dimensione 110*140 cm dhe 80*110 cm Made in Spain

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:56:12

  Rrobdeshamber per te rritur

  Rrobdeshamber per te rritur ne 3 ngjyra Bambo 100% pambuk

 • Avatar

  13,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:56:04

  Set rrobdeshamber

  Set rrobdeshamber per cifte me 2 rrobdeshamber dhe peshqira Bambo 100% pambuk

 • Avatar

  6,990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:55:46

  Set zarf per krevate

  Set zarf per krevate Dopio zarf fanellat 100% pambuk

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:55:39

  Set qentro

  Set qentro me dekore festash

 • Avatar

  990.00 Lek

  Accesories 23/12/2017 03:55:33

  Mbulesa Tavoline

  Mbulesa tavoline per festa ne dizenjo te ndryshme Permasat : 2 x 1.5 meter