Detaje

Wonderland

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Wonderland 31/07/2019 06:09:39

  Set Banjo Per Bebe

  Set i kompletuar banjo per bebe, Permban: Govaten e larjes + rrjeten mbeshtese + kove me kapak + sapllak + uturak, Material prej plastike rezistente, me dizanjo kaq te bukur terheqes dhe ngjyra te ndryshme, Kaq i domosdoshem per kujdesin e vogelusheve tuaj!

 • Avatar

  3,990.00 Lek 5,990.00

  Wonderland 29/07/2019 02:11:12

  Kosh Lojerash

  Kosh lojerash me ajer, kaq i bukur per argetimin e vogelusheve tuaj, ne formen e nje helikopteri te madh, Vjen se bashku me 50 topa me ngjyra, Dimensione: 1.40 m x 1.27 m x 89 cm. Mund ta perdorni edhe se nje pishine per tu argetuar gjate diteve te nxehta te veres.

 • Avatar

  2,490.00 Lek 2,990.00

  Wonderland 29/07/2019 02:10:52

  Pishine Per Femije

  Pishine kaq e bukur per argetimin e vogelusheve tuaj, paisur me strehe per mbrojtjen ndaj rrezeve te demshme te diellit, dizanj terheqes me breshke, Dimensione: 1.09 m x 96 cm x 1.04 m, E pershtatshme per mosha mbi 2 vjec.

 • Avatar

  1,990.00 Lek 2,290.00

  Wonderland 29/07/2019 02:08:25

  Pishine Per femije

  Pishine kaq e bukur per argetimin e vogelusheve tuaj, Me dizanj terheqes me papagall qe u jep ndjesine sikur po jetojne ne xhungel, paisur edhe me strehe per mbrojtjen ndaj rrezeve te demshme te diellit, Dimensione: 99 cm x 91 cm x 71 cm

 • Avatar

  1,790.00 Lek 1,990.00

  Wonderland 29/07/2019 02:07:51

  Pishine Per Femije

  Pishine kaq e bukur per argetimin e vogelusheve tuaj, paisur me strehe per mbrojtjen ndaj rrezeve te demshme te diellit, dizanj terheqes me nusepashke, Dimensione: 91 cm x 84 cm.

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Wonderland 25/07/2019 09:23:24

  Komerdare Unaze

  Komerdare kaq e bukur, Ne formen e nje unaze me diamant, Material PVC, Dimensione: 1.7 m x 1.2 m, Argetohuni pa fund ne plazh dhe pishina!

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Wonderland 25/07/2019 09:22:28

  Komerdare Dyshek

  Komerdare kaq e bukur, Ne formen e nje dysheku dopio me vrima, Kaq komode per tu relaksuar ne pishina apo plazh, Paisur me doreza anesore per mbeshtetje, Dimensione: 1.93 m x 1.42 m, Qe te argetoheni pa fund me miqte apo famljaret tuaj!

 • Avatar

  990.00 Lek

  Wonderland 25/07/2019 09:22:15

  Komerdare Akullore

  Komerdare kaq e bukur, Ne formen e nje akullore me ngjyra, Material PVC, Dimensione: 1.4 m x 0.65 m, Argetohuni pa fund ne plazh dhe pishina!

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Wonderland 25/07/2019 09:20:26

  Komerdare Frut

  Komerdare kaq e bukur, Ne formen e frutit te ananasit, Material PVC, Dimensione: 180 cm, Argetohuni pa fund ne plazh dhe pishina!

 • Avatar

  3,190.00 Lek 5,990.00

  Wonderland 25/07/2019 07:46:34

  Komardare njebriresh

  Format me in te komardareve per kete sezon Komardare njebriresh huge size me dimensione 200 cm*150 cm*106 cm Me doreza anesore