Detaje

Adesa Shoes

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:18:45

  Atlete Per Femra

  Atlete per femra, te zeza, me dizanj, teper praktike dhe lehtesisht te kombinueshme

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:15:44

  Atlete Per Femra

  Atlete te kuqe per femra, me gome te bardhe dhe dizanj, material shume cilesor

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:15:40

  Atlete Per Femra

  Atlete te bardha per femra, me dizanj dhe lehtesisht te kombinueshme, material shume cilesor

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:15:31

  Atlete Per Femra

  Atlete per femra, ngjyre roze, me dizanj, material cilesor

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:13:18

  Shapka Per Femra

  Shapka per femra me fjongo, Vijne ne ngjyrat: e zeze, gri dhe ulliri

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:13:14

  Shapka per Femra

  Shapka me push per femra, Vijne ne ngjyrat: roze, kafe dhe te zeza

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:13:09

  Atlete Per Femra

  Atlete per femra, me dizanj te vecante, material cilesor, Vijne ne 2 ngjyra: te bardha dhe roze

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Adesa Shoes 04/06/2018 06:13:06

  Atlete Per Femra

  Atlete per femra, me dizanj te vecante, te zeza, material cilesor

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 25/05/2018 04:46:45

  Atlete Per Meshkuj

  Atlete per meshkuj, Nike, me dizanj te vecante bardh e zi, material shume cilesor dhe teper komode

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Adesa Shoes 25/05/2018 04:46:42

  Atlete Per Meshkuj

  Atlete per meshkuj, Nike, me gome te bardhe, dizanj te vecante dhe shume praktike...Vijne ne 2 ngjyra: gri dhe te zeza