Detaje

Trixie Shop

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  590.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 08:32:50

  Shall Per Femra 2 ne 1

  Shall kaq i bukur per femra, ideal si nje aksesor plot stil per floket apo si nje bluze e vecante per plazh, Me dizenjo te ndryshme dhe ngjyra kaq te bukura verore.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:47

  Peshqir Plazhi

  Peshqir kaq i bukur plazhi, material pambuku për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj Philipp Plein, Dimensione: 100 x 180 cm.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:39

  Peshqir Plazhi

  Peshqir kaq i bukur plazhi, material pambuku për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj Gucci, Dimensione: 100 x 180 cm.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:32

  Peshqir Plazhi

  Peshqir kaq i bukur plazhi, material pambuku për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj Armani, Dimensione: 100 x 180 cm.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:25

  Peshqir Plazhi

  Peshqir kaq i bukur plazhi, material pambuku për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj Louis Vuitton, Dimensione: 100 x 180 cm.

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:18

  Peshqir Plazhi

  Peshqir kaq i bukur plazhi, material pambuku për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj Tommy Hilfiger, Dimensione: 100 x 180 cm.

 • Avatar

  890.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:28:02

  Cante Plazhi Per Femra

  Cante e madhe plazhi per femra, per te marr me vete te gjithe aksesoret qe ju duhen, material cilesor me dizanj te bukur veror.

 • Avatar

  890.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:27:32

  Cante Plazhi Per Femra

  Cante e madhe plazhi per femra, per te marr me vete te gjithe aksesoret qe ju duhen, material i tejdukshem me dizanj te bukur lulesh.

 • Avatar

  890.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:27:27

  Cante Plazhi Per Femra

  Cante e madhe plazhi per femra, per te marr me vete te gjithe aksesoret qe ju duhen, material i tejdukshem me dizanj te bukur.

 • Avatar

  890.00 Lek

  Trixie Shop 11/07/2020 07:27:22

  Cante Plazhi Per Femra

  Cante e madhe plazhi per femra, per te marr me vete te gjithe aksesoret qe ju duhen, material cilesor me dizanj te bukur veror lulesh dhe flamingo.