Detaje

Beach Shop

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  6,990.00 Lek 8,990.00

  Beach Shop 29/06/2019 06:49:05

  Pishine intex

  Pishine intex me permasa 2.29m * 2.29m * 66cm

 • Avatar

  590.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:09:09

  Set zhytje

  Syze uji dhe tub frymemarrje per zhytje ne det ose pishine

 • Avatar

  1,090.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:57

  Set zhytjeje

  Syze uji, tub per te marre fryme nen uje dhe flippers per zhytje

 • Avatar

  590.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:40

  Set zhytje

  Syze uji dhe tub frymemarrje per zhytje ne det ose pishine

 • Avatar

  500.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:30

  Tub per zhytje

  Tub plastik per zhytje nen uje

 • Avatar

  400.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:26

  Tub per zhytje

  ub plastik per zhytje nen uje

 • Avatar

  790.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:14

  Dyshek plazhi

  Dyshek ajri per plazh

 • Avatar

  450.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:08:13

  Pompe ajri

  Pompe ajri per te fryre topa, tullumbace, komardare, etj.

 • Avatar

  390.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:05:53

  Top plazhi

  Top plazhi me mickey mouse

 • Avatar

  1,390.00 Lek

  Beach Shop 03/07/2017 10:05:45

  Pishine Intex

  Pishine per femije me permase 1.14m*25cm