Detaje

Areon

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  990.00 Lek

  Areon 12/10/2019 02:16:19

  Veshje timoni

  Veshje timoni universale per makine. Kaq i bukur dhe praktik. Material lekure.

 • Avatar

  990.00 Lek

  Areon 20/08/2019 07:30:19

  Mbeshtetese per mesin

  Mbeshtetese per mesin, Me nje dizanj ergonomik eshte ideale per ta vendosur dhe mbeshtetur ne karriget e punes apo sediljet e makinave, jep ndjesine e nje masazhuesi dhe redukton dhimbjet e shpines duke mbajtur posturen e trupit drejt, Teper praktike dhe komode. Me kokrriza masazhues.

 • Avatar

  690.00 Lek 990.00

  Areon 20/08/2019 07:23:28

  Mbeshtetese Mesi

  Mbeshtetese per mesin, Me nje dizanj ergonomik eshte ideale per ta vendosur dhe mbeshtetur ne karriget e punes apo sediljet e makinave, jep ndjesine e nje masazhuesi dhe redukton dhimbjet e shpines duke mbajtur posturen e trupit drejt, Teper praktike dhe komode.

 • Avatar

  1,690.00 Lek

  Areon 27/07/2019 05:28:09

  Celes Gomash

  Celes Gomash, Ideal per heqjen e gomave te makines, Material krom i cilesise se larte teper rezistent, Doreze e bute per mbrojtjen e duarve gjate perdorimit.

 • Avatar

  8,490.00 Lek

  Areon 24/07/2019 07:11:58

  Ndenjese Per Makine

  Ndenjese per femijet ne makine, Teper praktike ne udhetimet tuaja me ta, Material i bute komod qe siguron rehatine e tyre, Paisur me rrip sigurimi te cilin mund ta fiksoni ne 3 nivele, E pershtatshme per femijet me peshe: 15 deri në 36 kg qe nuk kanë mbushur moshën 12 vjeç ose nuk kanë arritur ende lartësinë 150 cm.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Areon 15/07/2019 07:27:32

  Aromatizues Ambienti

  Aromatizues per ambinet, Qe ti jepni freski dhe aromen e duhur ambienit tuaj! Sasia: 150 ml.

 • Avatar

  990.00 Lek

  Areon 15/07/2019 07:27:27

  Aromatizues Ambienti

  Aromatizues per ambinet, Qe ti jepni freski dhe aromen e duhur ambienit tuaj! Sasia: 80 ml.

 • Avatar

  990.00 Lek

  Areon 15/07/2019 07:27:21

  Aromatizues Makine

  Aromatizues per makine, Sjell freskine e duhur ne makinen tuaj, Sasia 35 gram.

 • Avatar

  1,790.00 Lek

  Areon 15/07/2019 07:26:42

  Pastrues Per Dysheme

  Pastrues per dysheme, Ne formen e ne dylli lustrues, Me një efekt të thellë me shkëlqim që forcon ngjyrën natyrale të dyshemesë, Mbron ate nga gërvishtjet, lagështia, dhe yndyra, Arome e kendshme lulesh. Saisa: 1 liter.

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Areon 15/07/2019 07:26:28

  Pastrues Per Bide

  Solucion per pastrimin e bideve, Formule e vecante qe largon te gjitha papastertite ne menyre te thjeshte duke i dhene siperfaqes shkelqim.