Detaje

GoTech Electronics

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Maus Me Wireless

  Maus me wireless Kodi: DIF11335, Rezolucion: 800 - 1600 Dpi, Dizanj ergonomik. Cilësi e qëndrueshme, punon ne shumicen e siperafqeve.

 • Maus Kompjuteri

  Maus per kompjuter, Kodi: DIF11772, me ngjyra te ndryshme qe ndricojne, Zgjedhja e shpejtesise: 600-2400 DPI, Gjatesi kabulli: 1.8 m.

 • Maus Kompjuteri

  Maus per kompjuter, Kodi: DIF12023, Sensor optik: 1000-3000 DPI, Me ngjyra qe ndricojne, Dizanj ergonomik. Cilësi e qëndrueshme e sipërfaqes për saktësi optimale.

 • Maus Kompjuteri

  Maus per kompjuter, Kodi: DIF12539, Sensor optik: 2400 DPI, Me ngjyra qe ndricojne, Dizanj ergonomik. Cilësi e qëndrueshme e sipërfaqes për saktësi optimale.

 • Kufje me Wireless

  Kufje me Wireless, Kodi: DIF12272, Me nje dizanj elegant, Përdorin teknologjinë wireless për të transferuar muzikë nga te gjitha paisjet elektronike ,Me mikrofon të integruar ju lejon ti pergjigjeni edhe telefonatave, Rreze veprimi: 10m, Koha e perdorimit: 6 ore.

 • Maus Me Wireless

  Maus me wireless, Kodi: DIF11776, Rreze veprimi: 8 m, Sensor optik: 800-1600 DPI, Me ngjyra qe ndricojne, Dizanj ergonomik.

 • Maus Me Wireless

  Maus me wireless, Kodi: DIF12098, Rreze veprimi: 10 m, Sensor optik: 2400 DPI, Gjatesi kabulli: 1.8 m. Me buton per fikje dhe ndezje, Dizanj ergonomik.

 • Maus Me Wireless

  Maus me wireless, Kodi: DIF11777, Me rreze veprimi: 8 m, Dizanj ergonomik, lidhet me USB.

 • Maus Me Wireless

  Maus me wireless, Kodi: DIF12097, Me rreze veprimi: 6 m, Sensori i saktë optik: 1000-1600 DPI, Buton per fikje dhe ndezje, Bateri: 3x AAA.

 • Bokse Muzike

  Bokse muzike Modeli: Trust Set Leto 2.0, Kodi: DIF120103, Cilesi te larte e zerit dhe fuqi e larte volumi, ideale per ti vendosur tek kompjuteri dhe te degjoni muzike, filmat e preferuar dhe gjithcka tjeter. Fuqia: 6 W.