Detaje

Toy Shop

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:25:47

  Dresser Bus 3 Ne 1

  Dresser Bus 3 ne 1, loder kaq terheqese per te voglat tuaja, perbehet nga 25 aksesore bukurie, e cila vjen ne forme autobusi dhe mund te mbahet si tavoline make upi ose si valixhe fale dorezes ne pjesen e siperme te saj. E pershtatshme per femije te moshes 3 vjec.

 • Avatar

  3,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:25:14

  Loder Per Femije

  Loder per femije, kaq e bukur dhe terheqese per te voglin tuaj, e cila pervecse e argeton ate fale lojes se kapjes se topit nepermjet timonit gjithashtu nxit zhvillimin motorik, koordinimin dore sy dhe perqendrimin e tij.Perbehet prej materiali plastik teper cilesor jo te demshem per femijen. Permasat: 39 x 23 x 62 cmE pershtatshme per femije te moshes 3 vjec +

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:24:33

  Cante Loder Per Femije

  Cante loder per femije, kaq e vecante e cila kthehet ne nje dyqan portativ embelsirash teper te bukur dhe argetues per femijen.Dhurata perfekte qe mund ti beni femijes tuaj per ta argetuar ate por dhe per te nxitur imagjinaten e tij, zhvillimin e aftesive sociale dhe motorike te tij.Permasat e cantes: 24 x 12.2 x 20.4cm Permasat e dyqanit: 36.5 x 34 x 14cm E pershtatshme per femije te moshes 3 vjec +

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:24:22

  Cante Loder Per Femije

  Cante loder per femije, kaq e vecante e cila kthehet ne nje kuzhine gatimi teper te bukur dhe argetuese per femijen.Dhurata perfekte qe mund ti beni femijes tuaj per ta argetuar ate por dhe per te nxitur imagjinaten e tij, zhvillimin e aftesive sociale dhe motorike te tij.Permasat e cantes: 24 x 12.2 x 20.4cm Permasat e cantes se hapur: 36.5 x 34 x 14cm E pershtatshme per femije te moshes 3 vjec +

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:24:03

  Cante Loder Per Femije

  Cante loder per femije, kaq e vecante e cila kthehet ne nje tavoline makeupi, teper te bukur dhe argetuese per femijen.Dhurata perfekte qe mund ti beni femijes tuaj per ta argetuar ate por dhe per te nxitur imagjinaten e tij, zhvillimin e aftesive sociale dhe motorike te tij.Permasat e cantes: 24 x 12.2 x 20.4cm Permasat e cantes se hapur: 36.5 x 34 x 14cm E pershtatshme per femije te moshes 3 vjec +

 • Avatar

  2,190.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:21:16

  Tapet Puzzle Per Femije

  Tapet puzzle per femije, prej materiali sfungjeri te bute e teper cilesor vjen me 26 flete ku secila permban nje shkronje te alfabetit, Ideale per te veshur dyshemene ku femija mund te luaj pa frike.Permasat e nje flete jane: 30 x 30 cm

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:21:00

  Tapet Puzzle Per Femije

  Tapet puzzle per femije, prej materiali sfungjeri te bute e teper cilesor vjen me 36 flete ku secila permban nje shkronje te alfabetit dhe nje numer, Ideale per te formuar ose per te veshur dyshemene ku femija mund te luaj pa frike.Permasat e nje flete jane: 30 x 30 cm

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:20:37

  Tapet Puzzle

  Tapet puzzle i trashe, vjen me 4 flete ne permasat 60 x 60cm, me ngjyra te ndryshme prej materiali te bute e teper cilesor.Perfekt per te veshur dyshemene ku ne te te cilen femija mund te luaj pa frike.I pershtatshem dhe per palester.

 • Avatar

  3,190.00 Lek

  Toy Shop 13/01/2023 09:20:07

  Tapet Per Femije

  Tapet per femije kaq i bukur, perfekt per te mbrojtur femijet nderkohe qe luajn, per te mos u bere pis, per tu ushqyer apo per tu mbajtur si shtroje ne cdo ambient te shtepise. Perbehet prej materiali cilesor i cili nuk rreshqet dhe i ofron siguri femijes ne cdo moment. Paloset, cka e ben praktik per ta marre kudo me vete.Me permasa: 150 cm x 200 cm.Te disponueshme modelet si ne foto.

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Toy Shop 29/12/2022 09:50:31

  Cocomelon

  Cocomelon, personazhi me i dashur i femijeve vjen prej materiali pellushi te ngrohte e te bute me muzike.Permasat: 30 CM Dhurata perfekte qe mund ti beni femijes tuaj pasi vjen me trup pellushi, me koke e duar me te forta i cili kendon 7 kenge te ndryshme te serialit te tij animues.I pershtatshem per femije te cdo moshe.