Detaje

Shoes Paradise

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:15:10

  Cizme UGG Per Vajaza

  Cizme me pellush per vajza, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe femijet tuaj mos t'a mdjejme aspak te ftohtin. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur si ne foto. Modeli vjen ne ngjyren e zeze. Gjendje ne numrat: 21 - 35.

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:14:59

  Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur si ne foto. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:14:47

  Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur me fjongo ne pjesen e pasme. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:14:37

  Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Kanë veti termostatike. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Dizajn shume i bukur. Modeli vjen ne ngjyren e zeze, gri, bezhe dhe kafe. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Avatar

  2,990.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:14:19

  Cizme UGG Per Femra

  Cizme me pellush per femra, stili "UGG". Çizme të bëra prej lëkure natyrore me cilësi të lartë dhe ne brendesi me pellush qe t'ju mbajne super ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit. Kanë veti termostatike. Tabani është ndërtuar me teknologjinë EVA dhe UGGpure. Rezistente ndaj ujit, është një avantazh i madh i këtij modeli. Vjen ne ngjyren e zeze. Gjendje ne numrat: 36 - 40.

 • Avatar

  3,490.00 Lek

  Shoes Paradise 30/09/2021 06:14:01

  Kambale Per Femra

  Kambale per femra me qafe te gjate, model super i vecante. Material lekure dhe llastiku. Vijne ne ngjyre te zeze dhe e logo "Fendi", "Dior" dhe "Valentino". Komode dhe shume praktike per ne perditshmeri. Numrat ne gjendje: 36 - 40.

 • Avatar

  1,690.00 Lek

  Shoes Paradise 03/08/2021 08:19:53

  Shapka Per Femra & Meshkuj

  Shapka per femra & meshkuj. Me dizajn modern "Jordan - Nike". Material cilesor, teper praktike dhe komode. Numrat: 36-44.

 • Avatar

  1,690.00 Lek

  Shoes Paradise 03/08/2021 08:19:47

  Shapka Per Femra & Meshkuj

  Shapka per femra & meshkuj. Me dizajn modern "Givenchy" ne ngjyra te ndryshme. Material cilesor, teper praktike dhe komode. Numrat: 36-44.

 • Avatar

  1,690.00 Lek

  Shoes Paradise 03/08/2021 08:19:40

  Shapka Per Femra & Meshkuj

  Shapka per femra & meshkuj. Me dizajn modern "Boss" dhe ne kombinimin e dy ngjyrave: te verdhe dhe te zeze. Material cilesor, teper praktike dhe komode per ne perditshmeri. Numrat: 36-44.

 • Avatar

  1,690.00 Lek

  Shoes Paradise 03/08/2021 08:19:33

  Shapka Per Femra & Meshkuj

  Shapka per femra & meshkuj. Me dizajn modern "Moncler" dhe ne kombinimin e dy ngjyrave: te bardhe dhe blu. Material cilesor, teper praktike dhe komode per ne perditshmeri. Numrat: 36-44.