Detaje

Great Season

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Great Season 17/12/2022 09:13:34

  Drita Zbukuruese Led Me Varje Dhe Blic 3M

  Drita zbukuruese Led me dege me varje 20/30/50 cm dhe blic, per t'i bere me festive ambientet tuaja gjate periudhes se festave.Perfekte per te zbukuruar shtepine, dritaret, oborrin, shkallet apo ambientet e tjera te jashtme tuajat me keto drita te mrekullueshme te cilat vijne me poc te madh e tel te trashe te zi ne ngjyre te bardhe te ftohte dhe tel te bardhe ne ngjyre te bardhe te ngrohte ose te bardhe te ftohte.Dritat me blic quhen ato drita qe shumicat e llambave i rrine ndezur dhe disa llampa te tjera i pulsojne duke ber efekt blici ose xixash.Cilesi premium.Gjatesia: 3M

 • Avatar

  1,890.00 Lek

  Great Season 17/12/2022 09:13:13

  Drita Zbukuruese Led 400 Llamba 6M

  Drita zbukuruese Led 400 llamba, per t'i bere me festive ambientet tuaja gjate periudhes se festave.Mund te zbukuroni bredhin, shtepine, dritaret, oborrin apo ambientet e zyrave tuaja me keto drita te mrekullueshme me 400 llamba te shpeshta me poc te vogel ne ngjyre: mix, te kuqe, gold dhe te bardhe.Me RL te shpejte ose fikse me shume shpejtesi.Gjatesia: 6M

 • Avatar

  1,190.00 Lek

  Great Season 17/12/2022 07:48:21

  Drita Zbukuruese Me Bashkues Dhe Blic 20m

  Drita zbukuruese LED me blic ,per t'i bere me festive ambientet tuaja gjate periudhes se festave.Perfekte per te zbukuruar bredhin, shtepine, dritaret, oborrin apo ambientet e zyrave tuaja me keto drita te mrekullueshme me 200 llamba te cilat vijne ne ngjyre te bardhe te ftohte ose bardhe te ngrohte.Drita me blic quhen ato drita qe shumicat e llambave i rrine ndezur dhe disa llampa te tjera i pulsojne duke ber efekt blici ose xixash.Gjatesia: 20m.Me bashkues.

 • Avatar

  1,390.00 Lek 1,490.00

  Great Season 07/12/2022 08:33:03

  Drita Zbukuruese Meteor

  Drita kaq te bukura te cilat ndricojne ne forme meteori. Me ndricimi cilesor LED. Ideale per te zbukuruar bredhin, shtepine, dritaret, oborrin apo ambientet e zyrave tuaja. Permban 8 shirita te gjate nga 50 cm secili. Vijne ne ngjyre gold ose te bardhe.Gjatesia totale 2.1 meter/Gjatesia e kordonit 1.5 meter.

 • Avatar

  1,390.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:55:48

  Drita Zbukuruese Me Bateri 2m

  Drita zbukuruese per t'i bere me festive ambientet tuaja gjate periudhes se festave. Mund te vendosen ne cdo ambient ne shtepi, zyra apo kudo tjeter. Pervec 20 dritave te verdha ato gjithashtu permbajne dhe zbukurime te tjera si zile, poca pishe, gjethe etj. Punon me 3 bateri. Gjatesia: 2m.

 • Avatar

  9,990.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:09:52

  Peme per Krishtlindje

  Sillni atmosferen e fundvitit kete sezon festash ne dhomen tuaj te ndenjes ose ne ambjentet e punes suaj me kete peme krishtlindjesh me bore dhe kokrra lulesh te kuqe. Pema vjen me pamje kaq realiste, njesoj si nje peme ne natyre e mbuluar nga bora. Baza eshte e lehte per t’u montuar, cmontuar dhe ruajtur. Duhen vetem disa hapa per te perfunduar montimin e kesaj peme. Vjen me nje mbajtese te forte qe siguron stabilitet per t'a mbajtur kete peme te qendrueshme dhe te sigurte per perdorim afatgjate. Lartesia: 2.1 m.

 • Avatar

  7,490.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:09:40

  Peme per Krishtlindje

  Sillni atmosferen e fundvitit kete sezon festash ne dhomen tuaj te ndenjes ose ne ambjentet e punes suaj me kete peme krishtlindjesh me bore dhe kokrra lulesh te kuqe. Pema vjen me pamje kaq realiste, njesoj si nje peme ne natyre e mbuluar nga bora. Baza eshte e lehte per t’u montuar, cmontuar dhe ruajtur. Duhen vetem disa hapa per te perfunduar montimin e kesaj peme. Vjen me nje mbajtese te forte qe siguron stabilitet per t'a mbajtur kete peme te qendrueshme dhe te sigurte per perdorim afatgjate. Lartesia: 1.8 m.

 • Avatar

  11,990.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:07:38

  Peme per Krishtlindje

  Sillni atmosferen e fundvitit kete sezon festash ne dhomen tuaj te ndenjes ose ne ambjentet e punes suaj me kete peme krishtlindjesh me bore te dendur. Pema vjen me pamje kaq realiste, njesoj si nje peme ne natyre e mbuluar nga bora. Baza eshte e lehte per t’u montuar, cmontuar dhe ruajtur. Duhen vetem disa hapa per te perfunduar montimin e kesaj peme. Vjen me nje mbajtese te forte qe siguron stabilitet per t'a mbajtur kete peme te qendrueshme dhe te sigurte per perdorim afatgjate. Lartesia: 2.1m - 1.1m.

 • Avatar

  8,490.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:07:15

  Peme per Krishtlindje

  Sillni atmosferen e fundvitit kete sezon festash ne dhomen tuaj te ndenjes ose ne ambjentet e punes suaj me kete peme krishtlindjesh me bore te dendur. Pema vjen me pamje kaq realiste, njesoj si nje peme ne natyre e mbuluar nga bora. Baza eshte e lehte per t’u montuar, cmontuar dhe ruajtur. Duhen vetem disa hapa per te perfunduar montimin e kesaj peme. Vjen me nje mbajtese te forte qe siguron stabilitet per t'a mbajtur kete peme te qendrueshme dhe te sigurte per perdorim afatgjate. Lartesia: 1.8m - 75cm.

 • Avatar

  5,990.00 Lek

  Great Season 30/11/2022 10:04:02

  Peme per Krishtlindje

  Sillni atmosferen e fundvitit kete sezon festash ne dhomen tuaj te ndenjes ose ne ambjentet e punes suaj me kete peme krishtlindjesh me bore te dendur. Pema vjen me pamje kaq realiste, njesoj si nje peme ne natyre e mbuluar nga bora. Baza eshte e lehte per t’u montuar, cmontuar dhe ruajtur. Duhen vetem disa hapa per te perfunduar montimin e kesaj peme. Vjen me nje mbajtese te forte qe siguron stabilitet per t'a mbajtur kete peme te qendrueshme dhe te sigurte per perdorim afatgjate. Lartesia: 1.5m - 45cm.