Detaje

Boutique Fiori

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Boutique Fiori 27/08/2018 03:27:52

  Set Parfum Per Meshkuj

  Nje set kaq i domosdoshem per meshkujt Parfum + Spray Parfum qe mund te merret kudo me vete + antidjerse rroll-on + 2 kremra Ne nje paketim mjaft elegant mund te jete nje dhurate e bukur per personin e zemres

 • Faqore Per Alkool

  Faqore e dizenjuar per te mbajtur alkool Material inoksi e cila ruan pijen tuaj te preferuar te fresket per nje kohe te gjate Me nje dizanj shume fin dhe modern

 • Faqore Per Alkool

  Faqore e dizenjuar per te mbajtur alkool Material inoksi e cila ruan pijen tuaj te preferuar te fresket per nje kohe te gjate Me nje dizenjo shume fine dhe moderne

 • Avatar

  1,490.00 Lek

  Boutique Fiori 23/08/2018 03:09:16

  Faqore Per Alkool

  Faqore e dizenjuar per te mbajtur alkool Material inoksi e cila ruan pijen tuaj te preferuar te fresket per nje kohe te gjate Vjen se bashku me 4 gota alkooli dhe nje hinke ne nje paketim shume fin dhe plot klas

 • Avatar

  2,490.00 Lek

  Boutique Fiori 23/08/2018 03:09:06

  Kuti Shahu Me Faqore

  Kuti shahu me gure te bardhe dhe te zinj brenda Ideale per nje loje mes miqsh + faqore me 4 gota per alkol dhe hinke Te punuara me mjeshteri dhe veshje lekure Mund te jete nje dhurate perfekte per gjyshin apo babain tuaj

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Boutique Fiori 25/06/2018 05:44:30

  Syze Dielli Per Femra

  Syze dielli per femra me xhama ngjyre gri, skelet me dizenjo ngjyre argjendi dhe te zeze

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Boutique Fiori 25/06/2018 05:44:25

  Syze Dielli Per Femra

  Syze dielli per femra me xhama te zi, skelet te bardhe me dizenjo ngjyre gold

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Boutique Fiori 25/06/2018 05:44:21

  Syze Dielli

  Syze dielli ne forme rrumbullake, me zhama dhe skelet te zi me dizenjo ngjyre argjendi

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Boutique Fiori 25/06/2018 05:44:15

  Syze Dielli Per Femra

  Syze dielli per femra, me xhama dhe skelet kaf, me dizenjo me gur

 • Avatar

  1,990.00 Lek

  Boutique Fiori 25/06/2018 05:44:09

  Syze Dielli

  Syze dielli me forme te vecante, me xhama pasqyre dhe skelet te zi