Detaje

Erozone

Shqiperi

Tirana


Menu

Filtro

 • Avatar

  1,800.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:56:41

  Set FETISH FANTASY KIT LOVER'S FANTASY

  Set Lover's Fantasy Kit per te ekspoluar ndjenja te reja. Perfshin: kamzhik lekure, pranga metalike me celes, dhe maske per syte satin.

 • Avatar

  5,400.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:50:47

  Set Fetish Kit Velvet

  Set fetish me 4 artikuj per lojra eksituese! Permban: 1 maske sysh te erret, 1 pale pranga me mbylle me ngjites, 1 kamzhik (gjatesia totale 40 cm), pupel ne nje shkop (gjatesia totale 30 cm). Ngjyre te zeza. Materiali: polyrethane, poliester, pupel.

 • Avatar

  3,600.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:49:27

  Set Restraints & Lace

  Set me 3 artikuj ne nje ngjyre pink me te zeze. Maske sysh te mbushura pak, pranga me mbushje te lidhura nga nje zinxhir i shkurter metalik dhe nje kamzhik lekure sintetike (39 cm i gjate) per te plotesuar setin. Materiali: lekure sintetike, 100% polyurethane.

 • Avatar

  2,400.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:46:15

  Set Bad Kitty Restraint Set

  Pranga me mbushje, me ngjitje dhe te lidhura nga nje unaze metalike. Perfshihet dhe maske per syte me lidhese elastike. Te zeza. Materiali: polypropylene, poliamide, metal (veshje kromi).

 • Avatar

  900.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:44:31

  Maske Sysh

  Maske sysh me fjondo, litar te rrudhosur dhe shkrimin "Wet dreams" ne pjesen e perparme. E zeze/pink. Materiali: 100% polyurethane.

 • Avatar

  1,500.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:33:35

  Maske Head Mask Pink

  Maske koke e ngushte ngjyre pink, prej materiali elastik. E hapur ne pjesen e gojes. Elastike ne pjesen e hapur. 95% poliester, 5% elastane.

 • Avatar

  800.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:31:56

  Mask Cottelli Collection

  Maske e zeze, e qendisur, me hapesire per syte dhe nje fjogo te holle qe lidhet mbrapa. Materiali: 100% poliester.

 • Avatar

  900.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:28:18

  Maske Sysh Heart-shaped

  Per takime te kendshme! Maske sysh ne formen e dy zemrave, ngjyre e kuqe. 100% poliamide.

 • Avatar

  700.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:27:16

  Maske Sysh Blindfold

  Maske sysh e zeze me shkrim te qarte gold ne pjesen e parme dhe te mbrapme: TOUCH ME! dhe NOT TODAY!. 100% poliamide.

 • Avatar

  1,600.00 Lek

  Erozone 04/05/2017 12:25:27

  Maske me Pende

  Maskë sysh e zezë me pendë të zeza, zbukuruar me temina rreth syve dhe me qerpikë ngjyrë ari.