;

Sistem Sigurie Me Sensor

(0 Vleresime)

6,490 Lekë

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Sistem sigurie me sensor, perbehet nga 6 pajisje te ndryshme sigurie te cilat lidhen me aplikacionin Smart Life dhe ju njofton ne kohe rekord per levizjet me te vogla qe mund te ndodhin ne shtepine tuaj duke mundesuar keshtu qe te jeni gjithmone te sigurt.Ne paketim perfshihen: stacioni baze,2 sensor kontakti, 1 telekomande, sensori i levizjes Pir dhe nje zile dere.Ku mund te permendim funksionet kryesore te tyre, Sensori i kontaktit: Njofton nese nje dere ose dritare eshte e hapur. Mbajtesi i celesit: Mundeson kontroll praktik te sistemit tuaj te alarmit. Sensori i levizjes PIR: Ju njofton kur dikush kalon prane deri ne 10m distance mbulimi.Sistemi baze eshte i pajtueshem gjithashtu me Amazon Alexa dhe Google Assistant.Teper i lehte per tu instaluar.Ajo cka ju nevojitet per te siguruar gjithe shtepine tuaj!
Sasia
Raporto

Kodi: #93157

Kategori:Elektronika, It, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

Sistem sigurie me sensor, perbehet nga 6 pajisje te ndryshme sigurie te cilat lidhen me aplikacionin Smart Life dhe ju njofton ne kohe rekord per levizjet me te vogla qe mund te ndodhin ne shtepine tuaj duke mundesuar keshtu qe te jeni gjithmone te sigurt.Ne paketim perfshihen: stacioni baze,2 sensor kontakti, 1 telekomande, sensori i levizjes Pir dhe nje zile dere.Ku mund te permendim funksionet kryesore te tyre, Sensori i kontaktit: Njofton nese nje dere ose dritare eshte e hapur. Mbajtesi i celesit: Mundeson kontroll praktik te sistemit tuaj te alarmit. Sensori i levizjes PIR: Ju njofton kur dikush kalon prane deri ne 10m distance mbulimi.Sistemi baze eshte i pajtueshem gjithashtu me Amazon Alexa dhe Google Assistant.Teper i lehte per tu instaluar.Ajo cka ju nevojitet per te siguruar gjithe shtepine tuaj!

Elektronic Store

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.