Kush jemi ne? “Gjeje Vetë” është një kompani e krijuar pas shumë kohësh planifikimi dhe studimesh mbi tregun online nga profesionistë me eksperincë shumë vjeçare, me një deshirë të madhe për të sjellë një platformë shitje- blerje dhe promovimi inovative. Shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve bën që website të ketë shumë vizibilitet. Kjo platformë krijon një lidhje të drejtpërdrejtë dhe të afërt ndërmjet shitësit dhe blerësit.

Gjejevete.al ka mbi 30,000 produkte dhe bashkëpunon më shumë se 300 dyqane.

MarketHub sh.p.k eshte e rregjstuar me date 11/01/2017 ne QKR me NIPT L82029004Q

Shporta

Mbyll