Pse te shesesh ne Gjejevete.al

PA KOSTO

Listim pa limit i produkteve dhe biznesit falas. Perqindje mbi shitje duke filluar nga 5%

VIZIBILITET I LARTE

E para qender tregtare online, me mbi 350 shites dhe mbi 50 mije produkte.

Aplikacione dhe web me shikueshmeri te larte.

SHTRIRJE TE GJERE

Shitje ne te gjitha trojet Shqipetare(Shqiperi,Kosove,Maqedoni)

Si Funksionon

Fillo te sheses ne Gjejevete ne vetem 3 hapa

Regjistrohu dhe listo produktet

  • Regjistro biznesin tend
  • Listo te gjitha produktet(pa limit)
1

Fillo shitjet

  • Ju do lajmeroheni per cdo porosi te kryer
2

Pergatit pakon

  • Pergatisni pakon bashke me faturen tatimore
  • Brenda 24 oreve te porosise pako do te terhiqet dhe do te shperndahet ne klient
3

Pagesa

  • Fatura mund te paguhet ne dorezim te produktit ose me pagesa periodike
4

TARIFA

Hapja e profilit te biznesin dhe listimi i produkteve ne Gjejevete.al dhe aplikacionet tona eshte falas pa asnje tarife. Marketimi i produkteve eshte pa kosto per subjektin. Ju paguani vetem per shitje produkti. Fitoni ju, fitojme edhe ne.
Tarifimet per shitje:
  • Me perqindje.
  • Cmim preferencial(shumice).

Mijera vizitore po presin per produktet tuaja

Fillo te shesesh tani

Pyetje te shpeshta

Si funksionon tarifimi per te hapur dyqan ne Gjejevete.al

Hapja e dyqanit dhe listimi i produkteve ne Gjejevete(Web & App) dhe te gjithe kanalet tona te shitjeve eshte falas. Ju do te pagauni vetem nje tarife te vogel per shitje produkti. Tarifa mund te darkordesohet ose % mbi vleren e produktit ose cmim shumice. Tarifat postare jane detyrim i klientit dhe nuk perfshihen ne % tone te bashkpunimit, por tregtari mund te zgjedhi ta paguaje vete tarifen postare. Tarifat postare jane prefrenciale per platformen tone duke marre parasysh volumin tone te shitjeve.

Cfare me duhet qe te hap nje dyqanin tim online ne Gjejevete?

Per te regjistruar dyqanin tend ne Gjejevete, duhet me patjeter te jesh i biznes i rregullt me nipt.

Te leshoje fatura tatimore.

Si paguhem?

Ju do te paguheni ne momentin qe menaxheret tane produkteve bejne terheqjen e produktit.

Per eleminim e pagesave cash mund edhe te behet kalimi periodik i tyre me banke duke dakordesuar intervalin.

Me duhet karte krediti per hapur dyqanin online?

Jo, karta kreditit nuk eshte e nevojshme per te hapur dyqanini tend online ne Gjejevete.al. Mjafton qe te jeni subjekt i rregullt tatimore.

Cfare mund te shes ne Gjejevete.al?

Cdo produkt qe eshte i lejuar me ligj mund te shitet ne Gjejevete.al. Cdo produkt kontrollohet nga personat pergjegjes nese eshte brenda parametrave te duhur perpara se te publikohet.

Arsyet pse mund te mos pranohet nje produkt.

Mund te jete i jashteligjshem per tu shitur.

Pershkrimi jo i sakte.

Mungesa ose cilesia e ulet e fotove.