;

Shkop Selfie Me Bluetooth L08

(0 Vleresime)

3,490 Lekë

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Shkop Selfie me bluetooth e cila rrotullohet deri ne 360 ° përgjatë boshtit të saj. L08 jep fleksibilitet të pakrahasueshëm dhe performancë të larte të imazhit dhe filmimit. Për më tepër, ekuilibri automatik dhe kyçja automatike 180 ° (Modaliteti i shkopit Selfie) jo vetëm që e mban kamerën të palëvizur, por madje anulon dridhjet që bën gjatë lëvizjes. Video-te dhe fotot profesionale nuk do te jene me te shtrenjta per ju. Të gjithë mund të drejtojnë dhe regjistrojnë tani me cilësinë kinematografike duke shkrepur me smartphone-in e tyre në një L08 i cili i ndihmon përdoruesit të eksplorojnë më tej potencialin e tyre krijues duke përdorur celularin. Bateritë litium-jon të rkarikueshme 450mah të integruara mund të zgjasin për 2 orë përdorim. Projektuar me një portë hyrëse të energjisë Micro USB në krah, lejon karikim të drejtpërdrejtë të përshtatshëm nga çdo burim i energjisë fikse ose i lëvizshëm përmes një porte USB. Nuk do te shqetesoheni më nga mungesa e energjisë kur shkrepni foto ose video në natyrë ose gjatë udhëtimit. Pesha vetëm 201g dhe struktura e rrotullueshme në madhësinë e pëllëmbës se dores suaj ju lejon ta merrni me vete me kudo. Dizajni i kapjes realizon tranzicion të lehtë midis mënyrës së gatishmërisë dhe mënyrës së fillimit duke e palosur dhe zgjeruar krahun horizontal te shkopit. Me telekomandën e lëvizshme, ju mund të krijoni me lehtësi video mahnitëse. Nuk ka nevojë të lidhni asnjë APP, mjafton nje lidhje e thjeshte me Bluetooth, atëherë smartphone-i juaj do te kthehet në një aparat fotografik inteligjent.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Shkop Selfie me bluetooth e cila rrotullohet deri ne 360 ° përgjatë boshtit të saj. L08 jep fleksibilitet të pakrahasueshëm dhe performancë të larte të imazhit dhe filmimit. Për më tepër, ekuilibri automatik dhe kyçja automatike 180 ° (Modaliteti i shkopit Selfie) jo vetëm që e mban kamerën të palëvizur, por madje anulon dridhjet që bën gjatë lëvizjes. Video-te dhe fotot profesionale nuk do te jene me te shtrenjta per ju. Të gjithë mund të drejtojnë dhe regjistrojnë tani me cilësinë kinematografike duke shkrepur me smartphone-in e tyre në një L08 i cili i ndihmon përdoruesit të eksplorojnë më tej potencialin e tyre krijues duke përdorur celularin. Bateritë litium-jon të rkarikueshme 450mah të integruara mund të zgjasin për 2 orë përdorim. Projektuar me një portë hyrëse të energjisë Micro USB në krah, lejon karikim të drejtpërdrejtë të përshtatshëm nga çdo burim i energjisë fikse ose i lëvizshëm përmes një porte USB. Nuk do te shqetesoheni më nga mungesa e energjisë kur shkrepni foto ose video në natyrë ose gjatë udhëtimit. Pesha vetëm 201g dhe struktura e rrotullueshme në madhësinë e pëllëmbës se dores suaj ju lejon ta merrni me vete me kudo. Dizajni i kapjes realizon tranzicion të lehtë midis mënyrës së gatishmërisë dhe mënyrës së fillimit duke e palosur dhe zgjeruar krahun horizontal te shkopit. Me telekomandën e lëvizshme, ju mund të krijoni me lehtësi video mahnitëse. Nuk ka nevojë të lidhni asnjë APP, mjafton nje lidhje e thjeshte me Bluetooth, atëherë smartphone-i juaj do te kthehet në një aparat fotografik inteligjent.

Elektronic Store

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.