;

Furce Dhembesh Elektrike

(0 Vleresime)

1,490 Lekë

Shitesi: Super Store Gjendja: Ne Stok

  • Furce elektrike per larjen e dhembeve Shuke modeli: SK-601 Ju ndihmon te lani dhembet tuaj ne menyre profesionale dhe efikase, Me aftesi per tu rrrotulluar pastron dhembet nga papastertite me mire se furcat e zakonshme, Ideale per mbrojtje sensitive te dhembeve, Furca eshte me bateri te riakrikueshme dhe ne paketim vjen se bashku me 2 koka shtese per perdorim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Furce elektrike per larjen e dhembeve Shuke modeli: SK-601 Ju ndihmon te lani dhembet tuaj ne menyre profesionale dhe efikase, Me aftesi per tu rrrotulluar pastron dhembet nga papastertite me mire se furcat e zakonshme, Ideale per mbrojtje sensitive te dhembeve, Furca eshte me bateri te riakrikueshme dhe ne paketim vjen se bashku me 2 koka shtese per perdorim.

Super Store