;

Thyese Arrash

(0 Vleresime)

450 Lekë

Shitesi: Kitchen & Home Gjendja: Ne Stok

  • Thyese arash, me nje dizanj te vecante, mjafton vetem te vendosni arren brenda paisjes dhe te ulni dorezen per te thyer levozhgen, teper praktike ne perdorim.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Thyese arash, me nje dizanj te vecante, mjafton vetem te vendosni arren brenda paisjes dhe te ulni dorezen per te thyer levozhgen, teper praktike ne perdorim.

Kitchen & Home