;

Zgjerues Wifi

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Elektronic Store Gjendja: Ne Stok

  • Zgjerues Wifi Xiaomi Modeli: R03, Ju mundeson lidhjen me internet pa nevojen e telave aty ku keni nevoje duke zgjeruar rrjetin, Ideale për shtrirjen e Wi-Fi në pajisje si telefona apo laptope, Punon me çdo router standard, Antena të jashtme për Wi-Fi më të shpejtë dhe më të besueshëm, Zgjidhe lehtësisht mbulimin me valë thjesht duke e vendosur paisje ne prize, Perfekte per ne shtepi apo ambiente zyre. Shpejtesi: 300 Mbps.
Sasia
Raporto

Kodi: #48454

Kategori:Elektronika, It, Pajisje Nderlidhjeje

Kontakt

Shperndaje

Zgjerues Wifi Xiaomi Modeli: R03, Ju mundeson lidhjen me internet pa nevojen e telave aty ku keni nevoje duke zgjeruar rrjetin, Ideale për shtrirjen e Wi-Fi në pajisje si telefona apo laptope, Punon me çdo router standard, Antena të jashtme për Wi-Fi më të shpejtë dhe më të besueshëm, Zgjidhe lehtësisht mbulimin me valë thjesht duke e vendosur paisje ne prize, Perfekte per ne shtepi apo ambiente zyre. Shpejtesi: 300 Mbps.

Elektronic Store