;

Robot Pastrimi

(0 Vleresime)

3,490 Lekë 4,990 Lekë (-30%)

Shitesi: Kitchen & Home Gjendja: Ne Stok

  • Robot pastrimi me vakum Ximeije, Paisja me e fundit e teknologjise qe do lehtesoje punen e pastrimit ne shtepine tuaj, Mjafton vetem ta ndizni edhe ai do levize vete ne te gjithe hapsiren e ambientit duke larguar pluhurin dhe cdo papasterti, ndryshon automatikisht drejtimin kur takon mure dhe pengesa te ndryshme, i pershtatshem per cdo lloj dyshemeje apo tapete, largon cdo grimce papasterite si te ngurta ashtu edhe te lengeta, funksionon me bateri, kapaciteti i depozites se pluhuirit: 1.5 liter, Niveli i zhurmes: 50 db, Koha e karikimit: 2.5 ore,Padyshim qe i duhet cdo shtepie.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Robot pastrimi me vakum Ximeije, Paisja me e fundit e teknologjise qe do lehtesoje punen e pastrimit ne shtepine tuaj, Mjafton vetem ta ndizni edhe ai do levize vete ne te gjithe hapsiren e ambientit duke larguar pluhurin dhe cdo papasterti, ndryshon automatikisht drejtimin kur takon mure dhe pengesa te ndryshme, i pershtatshem per cdo lloj dyshemeje apo tapete, largon cdo grimce papasterite si te ngurta ashtu edhe te lengeta, funksionon me bateri, kapaciteti i depozites se pluhuirit: 1.5 liter, Niveli i zhurmes: 50 db, Koha e karikimit: 2.5 ore,Padyshim qe i duhet cdo shtepie.

Kitchen & Home