;

Peshore kuzhine eta cori

(0 Vleresime)

1,990 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Peshore Kuzhine ETA Cori PS11650, Per matjen e te gjitha ingredienteve ne kuzhine duke perfshire edhe ato te lengshem Ka nje tas me kapacitet 2 liter Material plastike me ekran LCD kapaciteti maksimal i peshores eshte 5 kg me saktesi 1 gram Ben matje ne gram dhe liter Fiket ne menyre automatike pas 2 minutash Funksionon me bateri 2x AAA
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Peshore Kuzhine ETA Cori PS11650, Per matjen e te gjitha ingredienteve ne kuzhine duke perfshire edhe ato te lengshem Ka nje tas me kapacitet 2 liter Material plastike me ekran LCD kapaciteti maksimal i peshores eshte 5 kg me saktesi 1 gram Ben matje ne gram dhe liter Fiket ne menyre automatike pas 2 minutash Funksionon me bateri 2x AAA

GoTech Electronics