;

Tigan cookpan-basic 24 cm

(0 Vleresime)

690 Lekë 1,490 Lekë (-54%)

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Tigan COOKPAN-BASIC TVS0358 Ideal per cdo gatim Veshur me material alumin me 3 shtresa të shtresës jo-ngjitës (Ipertek) Nuk përmbajnë nikel dhe metale të rënda Me shperndarje te njetrajtshme te nxehtesise Rezistenca Maksimale e temperatures është 260 gradë Celsius Perdoret edhe ne sobat me gaz Lehtë për t'u pastruar, madje edhe në pjatalarëse Diametri 24 cm
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Tigan COOKPAN-BASIC TVS0358 Ideal per cdo gatim Veshur me material alumin me 3 shtresa të shtresës jo-ngjitës (Ipertek) Nuk përmbajnë nikel dhe metale të rënda Me shperndarje te njetrajtshme te nxehtesise Rezistenca Maksimale e temperatures është 260 gradë Celsius Perdoret edhe ne sobat me gaz Lehtë për t'u pastruar, madje edhe në pjatalarëse Diametri 24 cm

GoTech Electronics